Βαθμολογία

Βαζάκας: «Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα»

Ευχαριστημένος ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας με την προσπάθεια των παικτών και θέλει πλέον την νίκη με Καλλιθέα. Την αμυντική συμπεριφορά των παικτών του επικρότησε ο Γιώργος Βαζάκας, ενώ δήλωσε πως το αποτέλεσμα αφήνει και μια πικρία καθώς η ομάδα του δέχτηκε γκολ στο 92, ενώ είχε προηγηθεί δύο λεπτά νωρίτερα. Πλέον ζητώντας και τη στήριξη του κόσμου, η νίκη για τον προπονητή της ΑΣΑ είναι μονόδρομος στον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με την Καλλιθέα. Αναλυτικά:

«Όπως ήρθε το παιχνίδι δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάσω η αν πρέπει να στεναχωρηθώ. Όταν βάζεις γκολ στο 90΄και δέχεσαι στο 92΄ σου μένει μια πικρία. Παίξαμε ίσως με μια από τις τρεις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Τι μπορώ να πω για την προσπάθεια που έκαναν αυτά τα παιδιά. Τακτικά μηδένισαν το λάθος. Ήταν τρομερή η αμυντική λειτουργία., Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τα κενά του ΑΟΤ και την πίεση γιατί έχει άλλο στόχο. Νομίζω ότι όμως όπως ήρθε το παιχνίδι, αν πω ότι εκτός από τα τελευταία 10 λεπτά που ο ΑΟ Τρίκαλα με ανορθόδοξο τρόπο, προσπαθούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις γιατί έπαιζε με γεμίσματα γιατί δεν είχε τακτικές κινήσεις νομίζω δεν κινδυνέψαμε. Αν η ομάδα είχε πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσε να είχε πάρει το παιχνίδι πιο γρήγορα. Το θέμα είναι ότι ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στον ΑΟ Τρίκαλα για την προσπάθεια που κάνει και την ομάδα που έχει, έχει χρόνο ακόμη έχει πολύ δρόμο ακόμη. Εμείς κάναμε ένα βήμα για την σωτηρία. Πάμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με νέα παιδιά που θα έχει μέλλον. Εκεί στηριζόμαστε. Για εμάς τελικός είναι την Τετάρτη με την Καλλιθέα, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Ζητάμε τον κόσμο της Καρδίτσας να στηρίξει αυτή την ομάδα, αυτή την προσπάθεια και στο τέλος θα είμαστε υπερήφανοι».

Για το γεγονός ότι στο 2ο ημίχρονο έγιναν πάρα πολλές καθυστερήσεις: «Εγώ δεν κρύβομαι. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αλλά η δική μου ομάδα δεν ήρθε με αυτή την πρόθεση, δεν είχε τέτοιο σκοπό για να πάρει αποτέλεσμα. Ο κόσμος γυρνάει όταν θα δει θέαμα, προσπάθεια και θα δει κάτι το πολύ διαφορετικό. Όταν ήμουν εδώ φτάσαμε μέχρι 11.000 εισιτήρια. Ο κόσμος ξέρει να εκτιμάει. Όταν ξεκινήσαμε, ξεκινήσαμε με 30 άτομα. Με τον Αιγινιακό είχαμε 700 με τον Καλλιθέα θέλω να γίνουν 1500. Δεν ήταν αυτοσκοπός για να κάνουμε καθυστερήσεις, αυτό είναι σίγουρο».