Βαθμολογία

Αντωνίου: «Όταν κάτι επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση»

Ο τεχνικός των Τρικάλων δεν έμεινε ευχαριστημένος με την ισοπαλία, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία. Το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο στην ομάδα των Τρικάλων, με τον Σωτήρη Αντωνίου να λέει ότι δεν υπήρχε καθαρό μυαλό ώστε η ομάδα του να φτάσει στην νίκη. Μάλιστα εξέφρασε για μία ακόμη φορά τα παράπονα του για τη διαιτησία. Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που για εμάς ξεκίνησε με δύο καλές ευκαιρίες του Γιαννιτσάνη. Αν είχε μπει ένα γκολ το παιχνίδι θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Μετά τα 15’ ο αντίπαλος έκανε αλλαγή τακτικής, με ένα τρίτο σέντερ μπακ. Η Αναγέννηση έπαιζε όλη πίσω από την σέντρα και προσπαθούσε με κάποιες αντεπιθέσεις να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, ούτε υπομονή. Από το 25’ δεν είχαμε απόδοση που θέλουμε. Στο δεύτερο αλλάξαμε κατά πολύ και τακτικά και όσον αφορά το πάθος. Χρειάζεται αυτό για μια ομάδα. Ένας τρόπος να ανοίγεις άμυνες είναι και οι στατικές φάσεις. Τέτοιες είναι και οι παραβάσεις μέσα στην περιοχή. Υπήρξαν τέσσερις τέτοιες περιπτώσεις. Και όταν κάτι επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Νομίζω ότι δεν είναι σύμπτωση. Κάτι τρέχει με τις παραβάσεις μέσα στην περιοχή εναντίον της ομάδα των Τρικάλων. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο. Είμαστε και εμείς στεναχωρημένοι. Θεωρώ ότι αν μια ομάδα άξιζε να κερδίσει αυτή είναι των Τρικάλων, για την προσπάθεια στο β΄ ημίχρονο. Αυτόν που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε προσπάθεια γιατί το πρωτάθλημα της Football League είναι πολύ δύσκολο και ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις και παράγοντες που δεν είναι καθαρά αγωνιστικοί».

Στην συνέχεια σε ερώτηση για το γεγονός ότι σε ένα ακόμα εντός έδρας ματς, η ομάδα του… πέταξε ένα ημίχρονο, ο Θεσσαλός τεχνικός πρόσθεσε: «Είδατε ότι παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο 4-4-2 και με ένα αμυντικό χαφ. Πιο επιθετικά δεν μπορούσε να παίξει η ομάδα. Μετά το 60’ αγωνιστήκαμε με τέσσερις επιθετικούς. Είμαστε μια ομάδα εντελώς αλλαγμένη από το καλοκαίρι. Σήμερα είχαμε πέντε καινούριους παίκτες στην ενδεκάδα μας. Πάντως τέτοια παιχνίδια τα παίρνεις από το πρώτο ημίχρονο. Εμείς το πετάξαμε. Χρειάζεται μεγαλύτερο πάθος και ενέργεια μέσα στο γήπεδο».