Βαθμολογία

Παραλειπόμενα από τα Ιωάννινα

Διαβάστε μικρά-μικρά και όσα κατέγραψε το ...μάτι του athleticlarissa από την χθεσινή (25/01) αναμέτρηση της ΑΕΛ με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

- Ματς της ΑΕΛ και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας ο οποίος είχε εγκάρδιο χαιρετισμό με φιλάθλους του ΠΑΣ όταν έφτανε στο γήπεδο με το αυτοκίνητο του. Στο γήπεδο όμως ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» άκουσε ουκ ολίγα από τους οργανωμένους.

- Από τον πάγκο παρακολούθησε την αναμέτρηση ο γνωστός ποινικολόγος ο οποίος είχε συνομιλία πριν το παιχνίδι με τον προπονητή της ΑΕΛ, Ηλία Φυντάνη, τον βοηθό του Ανδρέα Λαυδαριά και με τον τεχνικό διευθυντή Βασίλη Βάνη.

- Με αποδοκιμασίες η είσοδος της ΑΕΛ στον αγωνιστικό χώρο τόσο για την προθέρμανση, όσο και για τον αγώνα. Βέβαια αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΣ στο τέλος παραδέχτηκαν την ανωτερότητα της ΑΕΛ και την δίκαιη επικράτηση της στο «Ζωσιμάδες».

- Σε μπουθ που παραχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα παρακολούθησαν την αναμέτρηση οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΛ στο γήπεδο. Παρών στο γήπεδο από πλευράς «βυσσινί» οι Ζήσης Ντελόπουλος και Σταύρος Πουλαράκης οι οποίοι στο ημίχρονο είχαν συνομιλία με τον ανταποκριτή του athleticlarissa.gr Αντώνη Ρηγανάκο.

- Τα πρώτα του τέρματα με την φανέλα της ΑΕΛ πέτυχε ο Γιάννης Μασούρας και μάλιστα σε μια αναμέτρηση που η νίκη της ΑΕΛ την στέλνει ουσιαστικά στην ημιτελική φάση του κυπέλλου. Μάλιστα οι «βυσσινί» έχουν το απόλυτο των νικών σε αναμετρήσεις με τους Γιαννιώτες για το κύπελλο.

- Γεμάτο ήταν το γήπεδο από τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα, σε μια μέρα που η αγορά στην πόλη των Ιωαννίνων είναι ανοικτή, καθώς περίπου 4000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ ανυπομονούσαν για την αναμέτρηση αυτή την οποία είχαν χαρακτηρίσει και όχι άδικα παιχνίδι ολόκληρη χρονιά, μιας και στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ έχει ξεμείνει από στόχους. Τελικά έφυγαν απογοητευμένοι από την παρουσία της ομάδας τους σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

- Ακόμα ένα γκολ για τον Πέδρο Κόντε, το αγαπημένο παιδί της εξέδρας των Γιαννιωτών φιλάθλων. Πράγματι ο Ισπανός φορ είναι από τους καλύτερους επιθετικούς του ελληνικού πρωταθλήματος και σε ακόμα ένα παιχνίδι γνώρισε την αποθέωση.

- Λαϊκά δικαστήρια ακολούθησαν την ήττα του ΠΑΣ καθώς περίπου 30 άτομα βρέθηκαν στο χώρο του λεωφορείου της ηπειρώτικης ομάδας και τα «έψαλαν» στους παίκτες της ομάδας με αφορμή την νέα κακή της εμφάνιση. Τα βέλη των επιθέσεων συγκέντρωσαν κυρίως οι Μιχαήλ και Γιάκος.

- Ένας γραφικός Ασιάτης εμφανίστηκε στο γήπεδο και ο οποίος κάθονταν λίγο πιο δίπλα από το χώρο που κάθονται οι ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα έβριζε με χυδαίες εκφράσεις, μη σεβόμενος ούτε τα παιδάκια και παρά τις συστάσεις του υπεύθυνου ασφαλείας του ΠΑΣ κ. Φώντα Βρόσγου να ηρεμήσει ή να αποχωρήσει αυτός συνέχισε ακόμα περισσότερο. Μάλιστα ένας πατέρας που πήγε γήπεδο με τα παιδιά του, εξαγριώθηκε και κινήθηκε προς το μέρος του, ωστόσο τον συγκράτησαν οι ψυχραιμότεροι.

- Άντωνη και όχι Άντονι είχαν τον Φατιόν στις συνθέσεις που μοιράστηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στους εκπροσώπους του Τύπου. Μάλιστα δυο λάθη έγιναν και από τα μεγάφωνα καθώς ο Ναζλίδης ...βαφτίστηκε Νάζλιδης, ενώ στη δεύτερη αλλαγή της ΑΕΛ αποχώρησε ο Γουάλας, όπως ανακοινώθηκε, ενώ είχε αποχωρήσει ο Ζίζιτς.

- Πρόβλημα με το internet υπάρχει στα δημοσιογραφικά του γηπέδου των Ιωαννίνων δυσκολεύοντας αφάνταστα το έργο των εκπροσώπων του Τύπου, ειδικά των συναδέλφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αντιμετωπίζουν κάθε αγωνιστική το πρόβλημα αυτό.

- Αμέσως μετά την λήξη η αναχώρηση της ΑΕΛ για την βάση της με την αποστολή να φτάνει στη Λάρισα τις πρώτες πρωινές ώρες και ενώ ακολουθεί νέο ταξίδι, αυτή τη φορά στην Αθήνα και το ματς με τον Ατρόμητο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ