Βαθμολογία

Aφαίρεση τριών βαθμών με προθεσμία για τη Βέροια

Σε μπελάδες μπήκε η Βέροια, καθώς την Πέμπτη (25/1) η Ένωση Β' Εθνικής γνωστοποίησε ότι αφαιρούνται 3 βαθμοί από τους Ημαθιώτες λόγω της μη εξόφλησης του Αντόνιο Τομάς και κατόπιν απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» έχει περιθώριο έως τις 31 Ιανουαρίου να αποφύγει τη... λυπητερή και εφόσον εξοφλήσει τον Ισπανό παίκτη θα της επιστραφούν οι πόντοι.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Σε εκτέλεση της υπ΄ αριθμ. 121/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και την FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή TOMAS GONZALEZ ANTONIO, από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ στην περίπτωση κατά την οποία η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 31-01-2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».