Βαθμολογία

Ενισχυμένος ο ΟΦΗ

Tα δελτία των Δημήτρη Μαχαίρα, Νίκου Βαφέα και Λεωνίδα Αργυρόπουλου έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι του ΟΦΗ κι έτσι ο Νίκος Παπαδόπουλος διαθέτει περισσότερα όπλα ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λάρισας. Μάλιστα, την Παρασκευή (26/1) θα γίνει προσπάθεια για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής και ο Θανάσης Ντίνας. Η σχετική ενημέρωση της «μελανόλευκης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Στα χέρια των ανθρώπων του ΟΦΗ, βρίσκονται ήδη τα δελτία των τριών από τις τέσσερις μεταγραφές που έχει κάνει η κρητική ομάδα. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του ΟΦΗ έλαβαν την Πέμπτη (25/2), τα δελτία των Δημήτρη Μαχαίρα, Νίκου Βαφέα και Λεωνίδα Αργυρόπουλου, οι οποίοι τίθενται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι της Κυριακής (28/1), με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ.

Την Παρασκευή (26/1) το πρωί, άνθρωπος του ΟΦΗ θα παραλάβει από την ΕΠΟ και το δελτίο του Θανάση Ντίνα, προκειμένου και αυτός να έχει δικαίωμα συμμετοχής και η ομάδα μας, να έχει την ενίσχυση και των τεσσάρων μεταγραφικών αποκτημάτων, στο προσεχές παιχνίδι.

*Mε μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Λεάλ, ο ΟΦΗ συνέχισε την Πέμπτη την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, προπόνηση θα γίνει και την Παρασκευή το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπως και το Σάββατο το μεσημέρι, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το παιχνίδι στη Λάρισα».