Βαθμολογία

Πήρε Βλαχομήτρο ο Απόλλων Καλαμαριάς

Δεν υπάρχουν μόνο αποχωρήσεις στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, γίνονται και μεταγραφές και με τους Πόντιους να ανακοινώνουν την Πέμπτη (25/1) την απόκτηση του Ανδρέα Βλαχομήτρου ως δανεικού από την ΑΕΚ.

Ο 20χρονος επιθετικός ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ένωσης και έγινε στη συνέχεια επαγγελματίας, ενώ έχει παίξει και για έξι μήνες ως δανεικός στη Σερβία με την Γιαβόρ στο πρώτο μισό της προηγούμενης σεζόν.

Αναλυτικά: «Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ είναι από σήμερα ο επιθετικός Ανδρέας Βλαχομήτρος, ως δανεικός από την ΑΕΚ στην οποία αγωνίζονταν τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι γεννημένος στις 03/7/1997 στην Ιστιαία και ήταν επίσης ποδοσφαιριστής στην ομάδα Κ20 της ΑΕΚ, μέχρι που το 2015 έγινε επαγγελματίας. Με την φανέλα της “Ένωσης” της Super League κατέγραψε δύο συμμετοχές, ενώ έχει αγωνιστεί στην Σερβική SuperLiga με την FK Javor Ivanjica, ως δανεικός για έξι μήνες από το καλοκαίρι του 2016 έως τον Χειμώνα του 2017. Στην ομάδα μας θα φορά την φανέλα με τον αριθμό “40”. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καταξίωση στον σύλλογό μας».