Βαθμολογία

Καρέ μεταγραφών στην ΑΣΑ

Στην απόκτηση των Βασίλη Τσεβά, Μάριο Καραγιάννη, Αντώνη Βατουσιάδη και Άγγελο Ζήση προχώρησε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Σημαντική ενίσχυση για την ΑΣΑ, με τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα δώσουν επιπλέον λύσεις στον Γιώργο Βαζάκα ενόψει της συνέχειας. Αναλυτικά η ανακοίνωση, μαζί με τα στοιχεία των παικτών:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έξαρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Τσεβά, Μάριο Καραγιάννη, Αντώνη Βατουσιάδη και Άγγελο Ζήση, οι οποίοι σήμερα (24/1) υπέγραψαν συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Τσεβάς είναι 22 ετών, μεσοεπιθετικός και προέρχεται από τον Αχαρναϊκό, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε ΑΕΚ, Ηρακλή Ψαχνών, Πιερικό και Τριγλία Ραφήνας.

Ο Καραγιάννης είναι 24 ετών, επιθετικός και αποκτήθηκε από την Αχαϊκή. Έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών, ενώ έχει φορέσει επίσης τις φανέλες του Ολυμπιακού Λαυρίου και της Γλυφάδας.

Ο Βατουσιάδης είναι 21 ετών, κεντρικός αμυντικός και στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου ανήκε στον Παναιγιάλειο. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Κόρινθο, Πανιώνιο, Ολυμπιακό Πειραιώς Νέων και ΑΟ Ζευγολατιού.

Ο Ζήσης είναι 20 ετών, αμυντικός και αποκτήθηκε από τον ΑΟ Τρίκαλα, ενώ προηγουμένως αγωνίστηκε σε Αστέρα Τρίπολης και Τζένοα. Τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!»