Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Δεν υπήρχαν διαιτητές από ενώσεις εκτός Ηπείρου;»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή τον ορισμό των διαιτητών του αγώνα της Πέμπτης (25/1) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Ζωσιμάδες" για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των "βυσσινί" υπάρχει εμπιστοσύνη και εκτίμηση στις διαιτητικές ικανότητες των Κομίνη από την Ηγουμενίτσα και Κουτσιαύτη από την Άρτα, πρώτος και τέταρτος διαιτητής αντίστοιχα, ωστόσο όπως διερωτάται η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν υπήρχαν διαιτητές από Ενώσεις εκτός Ηπείρου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτιμά τις διαιτητικές ικανότητες τόσο του κ. Κομίνη από την Ηγουμενίτσα, των βοηθών του, αλλά και του 4ου διαιτητού από την Άρτα κ. Κουτσιαύτη.

Αλλά από τόσους διαιτητές που υπάρχουν στον πίνακα διαιτητών της Super League, ήταν τόσο να δύσκολο να βρεθούν πρώτος και τέταρτος διαιτητής, σε ένα τόσο σπουδαίο ματς και για τις δύο ομάδες, αλλά και για τον θεσμό του Κυπέλλου, που να προέρχονται από ενώσεις εκτός Ηπείρου;

Παρ' όλα ταύτα είμαστε βέβαιοι ότι την Πέμπτη το βράδυ μετά το τέλος της συναντήσεως θα δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους διαιτητές.