Βαθμολογία

«Αλλοίωση έγινε σε εμάς με την Καρδίτσα»

Απάντηση στο Σωτήρη Αντωνίου έδωσε ο Περικλής Αμανατίδης, για τη δήλωση περί διαιτησίας. Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, στάθηκε στην εμφάνιση των παικτών του, μετά την ισοπαλία με τον ΑΟΤ, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει όσα είπε ο προπονητής των Τρικάλων, περί αλλοίωσης αποτελέσματος. Αναλυτικά:

Για το ματς:
«Ο Πανσερραϊκός σήμερα έκανε μία εμφάνιση αρκετά καλή και έπρεπε να ήταν ο νικητής βάση και εμφάνισης και ευκαιριών. Ένα παιχνίδι βέβαια είναι και στιγμές, αλλά πρέπει πρώτα να δούμε μία συνολική εικόνα. Παίξαμε όπως έπρεπε και από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας θα έχουν αυτή την μορφή είτε παίζουμε με καλές ομάδες, είτε με λίγο πιο «ανταγωνιστικές», είτε με τις καλύτερες. Αυτό θα περιμένουν και θα δούνε όλοι. Μετά από τις προσθήκες που έγιναν και θα γίνουν θα παίζουν μόνο αυτοί που θα ματώνουν και αυτό θα μας πάει σε ένα μονοπάτι που θα έχουμε μία ομάδα όπως την ονειρευόμαστε. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα που φαίνεται πως θα διεκδικήσουν ένα μεγαλύτερο στόχο από εμάς, αλλά συγχαρητήρια και στους παίκτες μου που παρά τις δύο αναγκαστικές αλλαγές όσοι μπήκαν είχαν μία θετική διάθεση».

Για τη δήλωση Αντωνίου:
«Αλλοίωση; Αλλοίωση είναι όταν μία μπάλα μπαίνει στα δίχτυα και το γκολ δεν μετράει. Έγινε σε εμάς την προηγούμενη αγωνιστική με την Καρδίτσα. Για μία αμφισβητούμενη φάση ή για ένα σενάριο φανταστικό, τότε μπορώ να πω πως σε πολλά παιχνίδι γίνεται αλλοίωση αποτελέσματος. Σίγουρα δεν μπορεί και οι δύο ομάδες να είναι ευχαριστημένες, αλλά νομίζω πως αφήνει εμάς πικραμένους το σημερινό. Στα δικά μας αποδυτήρια υπάρχει το γιατί».