Βαθμολογία

Έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» στο φινάλε ο Οικονόμος

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε στο Καλοχώρι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικρατώντας της τοπικής Αναγέννησης με 2-1, ύστερα από ένα παιχνίδι στο οποίο χάθηκαν κραυγαλέες ευκαιρίες από πλευράς "πρασίνων" που βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες αλλά έμειναν με την πικρία ότι δέχθηκαν γκολ σε δύο κομβικά χρονικά σημεία του δευτέρου ημιχρόνου.

Το σκορ άνοιξε στο 11', όταν μετά την προσπάθεια του Κ.Μπαλαμώτη από δεξιά ο τελικός αποδέκτης Ιωαννίδης  με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στ.Ντιντή (1-0). Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 35' έφθασαν κοντά στο γκολ μετά από γύρισμα του Γκαραλιάκου αλλά εξ επαφής ο Καραμούλας σούταρε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τσικρίκης διατήρησε το προβάδισμα της ομάδας του με εντυπωσιακή διπλή επέμβαση σε σουτ αρχικά του Καραμούλα και στην συνέχεια του Γκαραλιάκου.

Τα δεδομένα άλλαξαν με την έναρξη του δευτέρου μέρους, καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό καταλογίστηκε πέναλτυ σε ανατροπή του Καραμούλα από τον Δολιάνη και από τα 11 μέτρα ο Γκαραλιάκος ισοφάρισε (47', 1-1). Στο 54' ο Καραμούλας πάσαρε προς τον Γκαραλιάκο που από κοντινή απόσταση σούταρε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 57' σουτ του πρώτου κατέληξε άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 87' ο Γκαραλιάκος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ αλλά τελικά στο 89' οι Τσαριτσανιώτες έλυσαν τον "γόρδιο δεσμό", όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκούπρα από δεξιά ο Πολύζος έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Τσικρίκη που δεν είχε νικηθεί μέχρι τότε πλην της φάσης του πέναλτι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Νίκος Παπανικολάου): Τσικρίκης, Χατζής (60' Μπλούφας), Δολιάνης (69' Νούσιος), Γ. Τσιρώνης, Λίταινας (73' Καρακώτσογλου), Παπαδόπουλος (69' Φώτος), Αθ. Ντιντής, Ιωαννίδης, Καντάρας (60' Ηλ.Μπαλαμώτης), Κ. Μπαλαμώτης, Έξαρχος.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Μάτος): Στ.Ντιντής, Μπούσιας, Ηλ.Γκαντούνας (77' Παπαϊωάννου), Πολύζος, Αυλογιάρης, Σκούπρα, Γκαραλιάκος (88' Αργ.Σταμπουλής), Ηλ.Σταμπουλής, Ματούλας, Δραχαλίβας (46' Παρασκευούδης), Καραμούλας.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Θεόδωρος Κοντογιώργος με βοηθούς τους Αχιλλέα Νίκζα - Δημήτρη Κοτούμπα.