Βαθμολογία

Ιωσηφίδης: «Άρρωστη η Δόξα»

Αλλοίωση αποτελέσματος υπήρξε στη Δράμα σύμφωνα με τον Νίκο Ιωσηφίδη. «Μας φοβούνται», υποστήριξε. Παράπονα από τη διαιτησία εξέφρασε ο υπηρεσιακός προπονητής της Δόξας Δράμας, Νίκος Ιωσηφίδης και τόνισε ότι: «Εάν έρχονται τέτοιες διαιτησίες να παίζουν με αυτό τον τρόπο στα κρίσιμα παιχνίδια της Δόξας, σημαίνει ότι μας φοβούνται». Παραδέχτηκε, πάντως, ότι οι «Μαυραετοί» είναι... άρρωστοι.

Αναλυτικά ο Ιωσηφίδης είπε: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς και αγωνιστικά με τρία παιχνίδια, αλλά και συναισθηματικά. Σήμερα τα παιδιά έδειξαν θέληση και κάποια πράγματα. Ωστόσο, είμαστε και πάλι πολύ στεναχωρημένοι, το αποτέλεσμα δεν ήρθε, παρά την κατά τη γνώμη μου πολύ καλή εμφάνιση. Δεχτήκαμε δύο τυχερά γκολ και θεωρώ ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Μία ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο, ήταν η Δόξα Δράμας.

Τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους. Στις δύο ημέρες δουλέψαμε περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα. Ασχοληθήκαμε και με τον αντίπαλο, κάποια πράγματα μας βγήκαν, κάποια όχι, όμως και πάλι η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Δεν είδα να λείπει τίποτα σήμερα από την ομάδα. Υπήρξε θέληση, πάθος, κυριαρχία στο παιχνίδι, κάναμε φάσεις, αλλά τελικά δεν νικήσαμε. Είναι ένα έργο που έχουμε δει πολλές φορές. Να κάνουμε πολλές τελικές και στο τέλος να μην φθάνουμε στο στόχο μας!

Σήμερα υπάρχει μία ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά αυτό μας πεισμώνει, γιατί εάν έρχονται τέτοιες διαιτησίες να παίζουν με αυτό τον τρόπο στα κρίσιμα παιχνίδια της Δόξας, σημαίνει ότι μας φοβούνται. Εμείς είμαστε εδώ. Δεν τελειώσαμε ακόμη. Το ποδόσφαιρο και οι κανόνες είναι ίδιοι εδώ και χρόνια, οι διαιτητές το αλλάζουν και διαμορφώνουν τα αποτελέσματα.

Οφείλουμε μία μεγάλη συγγνώμη στον κόσμο της Δόξας, όχι για το σημερινό παιχνίδι, αλλά για τον τελευταίο μήνα. Σίγουρα γι’ αυτή την εικόνα δε φταίει μόνο ο προπονητής. Το μερίδιο ευθύνης αναλογεί σε όλους. Εγώ αναλαμβάνω τη ευθύνη στο μερίδιο που μου αναλογεί.

Υπάρχουν έμπειροι παίκτες στην ομάδα που είναι τιμή μας που τους έχουμε. Ωστόσο, πιστεύω ότι η ομάδα είναι άρρωστη και πρέπει να έρθει ο καινούργιος προπονητής για να διορθώσει το κομμάτι της ψυχολογίας. Εγώ θα είμαι δίπλα του να τον βοηθήσω, να του πω τα δεδομένα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, υπάρχουν ακόμη 22 παιχνίδια.

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης είπε: «Προφανώς και είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Το καταλαβαίνουμε πρώτοι από όλους εμείς οι ποδοσφαιριστές. Εμείς φέραμε την ομάδα σε αυτή την κατάσταση, αλλά πιστεύω πολύ στις δυνατότητες αυτής της ομάδας και ελπίζω με σκληρή δουλεία να ξαναφέρουμε την Δόξα στο σωστό δρόμο».