Βαθμολογία

Το τρίτο ημίχρονο από το Θεσσαλικό ντέρμπι

Δείτε τα όσα δήλωσαν οι δύο τεχνικοί μετά το τέλος του αγώνα στα Φάρσαλα ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα και τη Νίκη Βόλου (0-2).

Τάκης Παραφέστας (Αχιλλέας Φαρσάλων): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου και να της ευχηθώ καλή συνέχεια. Θα συμφωνήσω με τον αντίπαλο τεχνικό ότι οι ομάδες μας είχαν από ένα ημίχρονο. Η Νίκη ευτύχησε να προηγηθεί, στην επανάληψη εμείς είχαμε τις ευκαιρίες που όμως δεν καρποφόρησαν. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα, σεβόμενοι τον εαυτό μας και την ομάδα του Αχιλλέα».

Στέφανος Ξηροφώτος (Νίκη Βόλου): «Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, πετύχαμε δύο γκολ και στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας ήταν καλύτερος. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μας έβαλαν σε προβλήματα. Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ευτυχήσαμε από τύχη να κρατήσουμε το σκορ, η εικόνα που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη μας προβληματίζει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ανθρώπους που είναι δίπλα στον Αχιλλέα, όπου κτίζουν μια ομάδα για το μέλλον και θα πρέπει να τους βοηθήσει πάρα πολύ ο κόσμος και να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Αχιλλέα».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ