Βαθμολογία

Ήρθε στόπερ για την ΑΕΛ (PIC)

Σε μια ακόμα μεταγραφή θα προχωρήσει η ομάδα της ΑΕΛ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον νέο παίκτη να αφορά την άμυνα.

Πρόκειται για τον 29 ετών Σέρβο κεντρικό αμυντικό Αλεξάντερ Γκόϊγκοβιτς ο οποίος αγωνιζόταν στην πατρίδα του με την φανέλα της Ράντνικ Σουρλντούλιτσα.

Ο παίκτης βρέθηκε στη Λάρισα και παρακολούθησε το παιχνίδι της ΑΕΛ με την ΑΕΚ, αύριο (21/1) αναμενέται να τρέξουν οι διαδικασίες και ο παίκτης από βδομάδα να ανακοινωθεί.

Η ΑΕΛ, μετά το θέμα με τον Πάβολ Φάρκας και την προσφυγή του, θα έκανε κίνηση για την θέση του στόπερ με τον Ηλία Φυντάνη να αναφέρεται στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με την Ένωση για την μεταγραφή την οποία επιβεβαίωσε και ο Αλέξης Κούγιας λέγοντας ότι ο ποδοσφαιριστής είναι κλεισμένος.

Όπως είπαμε ο παίκτης βρέθηκε στη Λάρισα και παρακολούθησε το παιχνίδι των «βυσσινί» με την ΑΕΚ, όπως φαίνεται και από την σχετική φωτό του athleticlarissa.gr, αριστερά στη φωτογραφία ο παίκτης, στα δεξιά ο εκπρόσωπος του και στο κέντρο ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Βασίλης Βάνης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ