Βαθμολογία

Eπαγγελματικά συμβόλαια για τρεις στην ΑΣΑ

Περισσότερες επιλογές έχει πλέον στη διάθεσή του ο Γιώργος Βαζάκας για τους αγώνες της Αναγέννησης Καρδίτσας, καθώς τρεις παίκτες που προέρχονται από την ομάδα Νέων των Θεσσαλών υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο την Παρασκευή (19/1).

Ο λόγος γίνεται για τους Κώστα Κορέλα, Ανδρέα Χαντζή και Νίκο Πλούμη, με τον πρώτο να είναι 17 ετών και μέσος, ο δεύτερος είναι 20 ετών και παίζει ως πλάγιος μεσοεπιθετικός, ενώ ο 19χρονος Πλούμης είναι επιθετικός.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με υπερηφάνεια και χαρά η ΠΑΕ Αναγέννηση ανακοινώνει την υπογραφή των πρώτων επαγγελματικών συμβολαίων των ποδοσφαιριστών Κώστα Κορέλα, Ανδρέα Χαντζή και Νίκου Πλούμη.

Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές ανήκαν στο δυναμικό της ομάδας μας και επιβραβεύονται για την καθημερινή τους προσπάθεια και την εξέλιξη που διαγράφουν. Ο Χαντζής είναι από την Καρδίτσα, 20 ετών και αγωνίζεται ως πλάγιος μεσοεπιθετικός.

Ο Κορέλας είναι επίσης από την Καρδίτσα, 17 ετών και αγωνίζεται ως μέσος. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα “σπλάχνα” του Συλλόγου στον οποίο αγωνίστηκε με επιτυχία σε όλα τα τμήματα υποδομής του.

Ο Πλούμης είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός, με την προηγούμενη ομάδα του να είναι η Δόξα Βύρωνα. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές συμμετέχουν από το καλοκαίρι στις προπονήσεις της αντρικής ομάδας, ενώ στελέχωσαν και την ομάδα Νέων».