Βαθμολογία

Με υπηρεσιακό τον Ιωσηφίδη η Δόξα εν όψει Απόλλωνα Λάρισας

Νίκη χρειάζεται η Δόξα Δράμας στο κυριακάτικο (21/1) ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας και στον πάγκο θα καθίσει ως υπηρεσιακός προπονητής ο Νίκος Ιωσηφίδης ύστερα από το «διαζύγιο» με τον Άγγελο Διγκόζη.

Μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των «μαυραετών» θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Διγκόζη Γιάννης Γκιόκας, ενώ ο Ιωσηφίδης μίλησε στους παίκτες στην προπόνηση της Παρασκευής (19/1) και τους έθεσε προ των ευθυνών τους.

«Υπάρχουν δύο πράγματα που θέλω να σας πω και πρέπει να είστε εσείς πρώτοι ενήμεροι. Δεν έχει γίνει κάτι ακόμη στο θέμα πρόσληψης του νέου προπονητή μας, κάτι που πιστεύω ότι θα τελειώσει την Δευτέρα ή την Τρίτη. Έτσι λοιπόν στο παιχνίδι της Κυριακής θα πάμε μαζί και με τον Γιάννη Γκιόκα.

Πρέπει να ξέρετε όμως ότι τα ψέματα τελείωσαν και είστε πλέον όλοι προ των ευθυνών σας. Αυτό το παιχνίδι θα μπείτε και θα το πάρετε μόνοι σας, εσείς. Όπως επίσης σας ενημερώνω ότι δεν θα υπάρξει η παραμικρή ανοχή σε θέματα πειθαρχίας και ηρεμίας της ομάδας. Ξεκινήσαμε και ήμασταν όλοι μια οικογένεια και ξαφνικά προέκυψαν εσχάτως κάποια προβλήματα που χάλασαν αυτό το καλό που είχαμε. Δεν θα υπάρχει ανοχή για όποιον δημιουργήσει πρόβλημα ηθελημένα ή άθελα με τη συμπεριφορά του. Υπάρχει εκεί έξω ένας κόσμος που περιμένει από εσάς να μπείτε την Κυριακή στο γήπεδο και να … φάτε το χορτάρι. Όποιος δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει να το πει τώρα και να αφήσει την θέση του σε κάποιον άλλο που θα το κάνει», ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής των Δραμινών.

Απών από την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς θα είναι ο Σπυρόπουλος, ο οποίος έχει πάθει θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και θα μείνει στα... πιτς για μερικές ημέρες.