Βαθμολογία

Καταλήγουν σε Κωστένογλου στη Δόξα Δράμας

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Δόξα Δράμας και όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη οι άνθρωποί της έχουν αρχίσει να χτυπούν αρκετές πόρτες. Η πρώτη ήταν του Άκη Μάντζιου και η αμέσως επόμενη του Μάκη Χάβου. Αμφότεροι με τον τρόπο τους απάντησαν αρνητικά με αποτέλεσμα οι «μαυραετοί» να στραφούν αλλού.

Κάπως έτσι η λύση που κερδίζει συνεχώς πόντους και ανεβαίνει ιεραρχικά είναι αυτή του Νίκου Κωστένογλου. Υπάρχει εκτίμηση στον 47χρονο τεχνικό και θετική άποψη για το έργο του στον Άρη πέρυσι. Η κατάσταση θεωρούν, άλλωστε, πως είναι παρεμφερής πλέον.

Συγκεκριμένοι άνθρωποι στη Δράμα εκτιμούν πως είναι η ενδεδειγμένη λύση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και πως ο Καβαλιώτης μπορεί να φέρει ηρεμία στα αποδυτήρια, όπου το κλίμα είναι αρκετά βαρύ. Ακόμη, πάντως, δεν έχει τελειώσει κάτι και γι' αυτό είναι αρκετοί εκείνοι που προτείνονται μεταξύ των οποίων και ο Μίλος Κόστιτς.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Μπύρος έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την ήττα από τον ΟΦΗ μιλώντας στο αεροδρόμιο στους παίκτες. «Δεν θέλω να σας βλέπω έτσι, ψηλά το κεφάλι, μη στενοχωριέστε» ήταν μερικά από τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ομάδας, ο οποίος προσέθεσε πως πρέπει να γίνει μία νέα αρχή. Τέλος, στην προπόνηση της Πέμπτης (18/1) βρέθηκε ο Άγγελος Διγκόζης για να χαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές.

a-sports.gr