Βαθμολογία

Μάκος: «Νοικοκυρεμένο σωματείο τα Τρίκαλα»

Στα Τρίκαλα ανήκει εδώ και λίγες ημέρες ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος μίλησε για το τι τον έκανε να δεχθεί την πρόταση των Θεσσαλών. Ο 31χρονος μέσος, σε δηλώσεις του την Πέμπτη (18/1) στον ΣΠΟΡ FM, ανέφερε αρχικά: «Από το καλοκαίρι επέλεξα να μείνω Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Όμως οι περισσότερες ομάδες είχαν λίγες θέσεις στο ρόστερ. Από συγκυρίες δεν έκλεισα κάπου. Είχα προτάσεις και από Ευρώπη, αλλά δεν ήθελα να φύγω.

Προτίμησα να μείνω χωρίς ομάδα και να κοιτάξω τον Δεκέμβριο. Υπήρξαν συζητήσεις από την Αθήνα αλλά δεν προέκυψε κάτι. Έτσι ήρθε η πρόταση από τα Τρίκαλα που είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και αποφάσισα να αποδεχθώ. Πολύ καλά παιδιά και έναν εξαιρετικό προπονητή, με κέρδισε η ομάδα αυτή συγκριτικά με άλλες που με πλησίασαν».

Ενώ για το διάστημα που έμεινε χωρίς ομάδα σχολίασε: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο να μένεις χωρίς ομάδα. Το έζησα και αυτό. Αλλά είχα ένα σοβαρό άνθρωπο που με συντηρούσε με τη γυμναστική σε πολύ καλό επίπεδο. Βέβαια άλλο η ομαδική προπόνηση και οι αγώνες.

Μου έλειπε η προπόνηση με την ομάδα. Των αποστολών των αγώνων, τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσω και πάλι με τα Τρίκαλα γιατί αυτό κάνει η ομάδα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα».