Βαθμολογία

Στα χέρια του Αλί Μοχάμεντ Χαμπτούν περνά το 48,84%

Τελειώνει στον Παναιγιάλειο το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών από τον Αντώνη Ρέλλα στην πλευρά του Αιγύπτιου Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως από το βράδυ της Τετάρτης (17/1) δόθηκαν τα χέρια ανάμεσα στις δύο πλευρές και αυτό αναφέρει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ την Πέμπτη (18/1).

Σε αυτή μεταξύ άλλων σημειώνεται πως ο διάδοχος του Παναγιώτη Γκουτσίδη θα είναι ο Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος θα βρεθεί στο Αίγιο πιθανότατα από την Παρασκευή (19/1) για να αναλάβει την ομάδα, ενώ άμεσα θα τρέξουν και τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά: «Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται πλέον η διαδικασία αλλαγής διοίκησης στην ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει πως σύντομα θα γίνει και η οριστική μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών (48,84%) το οποίο κατέχει ο Αντώνης Ρέλλας.

Όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συμφωνία, η οποία θα επικυρωθεί μέσω υπογραφών, ώστε οι εκπρόσωποι του Αιγύπτιου Αλί Μοχάμεντ Χαμπτούν να πάρουν υπό τον πλήρη έλεγχό τους την ομάδα και να ξεκινήσουν (και επισήμως) τις όποιες διορθωτικές κινήσεις.

Όσον αφορά στον διάδοχο του Παναγιώτη Γκουτσίδη, αυτός θα είναι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ο Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος πιθανότατα αύριο θα βρεθεί στο Αίγιο προκειμένου να ανακοινωθεί και να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Από κει και πέρα, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ομάδας, η διοίκηση έχει ήδη συμφωνήσει με έξι ποδοσφαιριστές Super League και Football League, οι οποίοι θα αρχίσουν να ανακοινώνονται μετά το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή με τον Κισσαμικό».

Την ίδια στιγμή, πάντως, δεν σταματούν οι αποχωρήσεις από το ρόστερ. Ο Αποστόλης Στίκας κατέθεσε προσφυγή και αναμένεται να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ανδρώθηκε στον Παναιγιάλειο, αλλά τώρα αποχωρεί. Έτσι ο Αλέκος Σπυρόπουλος δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό.