Βαθμολογία

Κυπαρίσσης: «Βγάζει υγεία ο Πανσερραϊκός»

Δηλώσεις έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM ο γενικός αρχηγός του Πανσερραϊκού και άλλοτε παίκτης της ΑΕΛ Θωμάς Κυπαρίσσης.

Ο γενικός αρχηγός των Μακεδόνων αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του η οποία βγάζει υγεία στον αγωνιστικό χώρο απαντώντας ουσιαστικά στον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρη Καλαϊτζίδη περί "στημένων" αγώνων, ενώ σχολίασε και το πρωτάθλημα εκεί που έδωσε τον τίτλο του φαβορί στον Άρη και την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Θωμά Κυπαρίσση:

Για τις κατηγορίες του κ. Καλαϊτζίδη περί στημένων αγώνων:

«Η δουλειά μου είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Το τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα, είναι θέμα των νομικών υπηρεσιών της ομάδας. Ούτε μ’ ενδιαφέρει, ούτε ξέρω. Θέλω, όμως, να πω ότι για τέτοιες κουβέντες και τοποθετήσεις θα πρέπει να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι η φετινή προσπάθεια, που κάνουμε στον Πανσερραϊκό, σφύζει από υγεία. Προσπαθούμε να κερδίσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε δεχτεί, ωστόσο, διαιτησίες που μας αδίκησαν, δεν λέω ότι ήταν εσκεμμένες, αλλά έγιναν συγκεκριμένα λάθη που μας στοίχισαν βαθμούς. Αν ο Πανσερραϊκός ήταν μπλεγμένος, τότε θα είχε και άλλους βαθμούς. Εμείς έχουμε πληρωμένα τα πάντα και λειτουργούμε άψογα. Αυτό που υπολείπεται είναι η αγωνιστική ανάταση της ομάδας».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League:

«Ακλόνητο φαβορί είναι ο Άρης μαζί με την Παναχαϊκή, καθώς έχουν δείξει αγωνιστική σταθερότητα. Βέβαια, σε κάποια παιχνίδια τους βοήθησε και ο παράγοντας τύχη, αλλά η τύχη είναι με τους δυνατούς. Από εκεί και πέρα γίνεται μάχη. Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα, έχουμε παίξει μόλις το 1/3 του πρωταθλήματος, που σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα 66-70 βαθμούς μέσα στο σακούλι και όλες οι ομάδες θα προσπαθούν να τους αρπάξουν».