Βαθμολογία

Τέλος ο Διγκόζης

Δεν περίμεναν στη Δόξα Δράμας την ήττα από τον ΟΦΗ για να ξεκινήσει η αναζήτηση προπονητή, αλλά η κάκιστη εμφάνιση και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα κάνει τους πάντες εντός των τειχών να αντιλαμβάνονται πλέον πως οι εξελίξεις πρέπει να τρέξουν άμεσα.

Έκτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη ήταν αυτό στο «Γεντί Κουλέ» για τους Δραμινούς με αποτέλεσμα να μην έχει πλέον ούτε ο Γιάννης Μπύρος το κουράγιο να στηρίξει τον Άγγελο Διγκόζη. Ο ισχυρός άνδρας των «μαυραετών» ήταν άλλωστε η μόνη ασπίδα για τον 43χρονο εδώ και πολύ καιρό.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ιωσηφίδης είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες τα τηλέφωνα για τον... επόμενο, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει ακούσει το «ναι» από κάποιον. Πολλοί θεωρούν πως η χρονιά είναι χαμένη για τους Δραμινούς και διστάζουν να πάνε.

Αυτός ήταν ο ένας από τους λόγους για τους οποίους έμεινε ως τώρα ο Δικόζης. Ο δεύτερος είχε να κάνει με το γεγονός πως περίμεναν κάποιοι εντός της ομάδας μήπως παραιτηθεί και ο τρίτος γιατί θεωρήθηκε πως στα ματς με Απόλλωνα Καλαμαριάς και ΟΦΗ δεν έπρεπε η ομάδα να πάει με νέο κόουτς για να μη φθαρεί εκείνος.

Επαφές έχουν ήδη γίνει με τον Άκη Μάντζιο, ενώ παρά τα όσα ακούγονται το τηλέφωνο του Αλέκου Βοσνιάδη δεν έχει χτυπήσει. Αμφότεροι, πάντως, θα προτιμούσαν σε πρώτη φάση να περιμένουν λίγο μήπως προκύψει κάτι από τη Σούπερ Λίγκα, αν και στις διαπραγματεύσεις όλα μπορούν να αλλάξουν. Ακόμη, αρέσει πολύ ο Μάνουελ Ρόκα, που με αρνητικό αποτέλεσμα το Σάββατο (20/1) είναι πολύ πιθανό να απολυθεί από τον Πλατανιά, ενώ πιο χαμηλά βρίσκεται η περίπτωση του Νίκου Κωστένογλου.

a-sports.gr