Βαθμολογία

«Πράσινο φως» μόνο για τον έναν…

Ημέρα εξελίξεων ήταν η Τρίτη (16/1) για την ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς «έτρεξαν» μεταγραφικά θέματα. Όπως σας είχαμε ενημερώσει δύο παίκτες ήρθαν στη Λάρισα τις τελευταίες ώρες με σκοπό να περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια εάν πήγαιναν όλα καλά θα υπογράφανε.

Οι Ντέρικ Μενσά και Ματέι Πάλτσιτς βρέθηκαν στη Θεσσαλική πρωτεύουσα με σκοπό να συζητήσουν με την ΠΑΕ ΑΕΛ. Όπως προκύπτει από το βραδινό ρεπορτάζ του athleticlarissa, ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές απορρίφθηκε.

Συγκεκριμένα δεν «άναψε το πράσινο φως» για τον δεξιό 24χρονο μπακ Ματέι Πάλτσιτς. Έτσι ο ποδοσφαιριστής δεν θα φορέσει την φανέλα με το άλογο στο στήθος.

Από την άλλη ο Γκανέζος χαφ Ντέρικ Μενσά πέρασε με επιτυχία τα τεστ και μέχρι το προσεχές Σάββατο αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού ζήτησε δύο ημέρες άδειας να επιστρέψει στην Σλοβενία με σκοπό να διευθετήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο Μενσά θα είναι λογικά διαθέσιμος από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα την Πέμπτη (25/1).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ