Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Να ισχύσουν τα ίδια με Χιμένεθ»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ στην οποία αναφέρει ότι θα υπάρξει επικοινωνία με τους κ.κ. Στράτο και Γκαγκάτση προκειμένου να διερευνηθεί αν υπήρξε απαγόρευση στον τιμωρημένο Ηλία Φυντάνη να βρεθεί στα αποδυτήρια στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Κάτι που αν ισχύει η ΠΑΕ θα ζητήσει να ισχύσει ακριβώς το ίδιο και το Σάββατο (20/1) με τον προπονητή της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ που επίσης είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θα διερευνήσει με επικοινωνία με τους κ.κ. Στράτο και Γκαγκάτση και τον υπεύθυνο ορισμού παρατηρητών της Super League, εάν πράγματι ο παρατηρητής αγώνα Αλεξανδρής, ο οποίος προέρχεται από την Ένωση Ανατολικής Αττικής, είχε εντολή, όπως ισχυρίζετο, να μην επιτρέψει την είσοδο του τιμωρημένου προπονητού μας Ηλία Φυντάνη στα αποδυτήρια τόσο πριν όσο και στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, απειλώντας τους συνοδούς της ομάδος μας και τον κ. Φυντάνη με αναγραφή στο φύλλο και με συνέπεια νέα τιμωρία και βαρύτατο πρόστιμο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εφόσον πράγματι δόθηκαν αυτές οι εντολές, θα ζητήσει να ισχύσουν τα ίδια ακριβώς και για τον κ. Χιμένεθ, ο οποίος είναι τιμωρημένος και στο παιχνίδι της ομάδος μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ το Σάββατο 20/1/2018.