Βαθμολογία

Κασκαντίρης: «Σοβαρός άνθρωπος ο Αιγύπτιος»

Για τις αλλαγές που γίνονται στον Παναιγιάλειο τοποθετήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (15/1) στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Αίγιο (99, 2 FM) ο Δήμος Κασκαντίρης, ο οποίος είναι πλέον ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Δεν εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, αλλά ενημέρωσε πως εκτός απροόπτου ο επόμενος προπονητής θα είναι ο Πέτρος Δημητρίου, όπως ουσιαστικά έχει διαρρεύσει από το Σάββατο (13/1). Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά είπε: «Είχαμε μιλήσει με τον κ. Γκουτσίδη, του δηλώσαμε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και τον ρωτήσαμε αν έχει καταλήξει για την ενίσχυση της ομάδας. Φυσικά πλέον προτεραιότητα έχει η έλευση του νέου τεχνικού, που προπάντων θα πιστεύει ήδη στο υπάρχον ρόστερ. Σίγουρα θα γίνουν κινήσεις με σκοπό την βοήθεια της ομάδας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο νέος τεχνικός. Πάντως υπάρχουν ήδη συζητήσεις με ποδοσφαιριστές».

Για τον Πέτρο Δημητρίου: «Δεν το κρύβω πως είναι μέσα στις πρώτες μας επιλογές. Φυσικά και θα κοιτάξουμε μήπως βρούμε κάτι καλύτερο, αλλά αυτή την στιγμή είναι το φαβορί. Τον γνωρίζουμε, αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, ενώ έχει περάσει πάλι από τον Παναιγιάλειο».

Για τις μετοχές και για το ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που θα πάρει τις μετοχές: «Είμαστε μία ομάδα ποδοσφαιρανθρώπων, που αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε. Σίγουρα ξέρουμε το άθλημα και ξέρουμε τι δυσκολίες αναμένεται να αντιμετωπίσουμε. Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω και συνδεόμαστε όλοι μας με γνωριμία, είναι ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας. Το deal το έκανε ο κ. Γκάμαρης, ο οποίος όμως δεν θα είναι στο νέο Δ.Σ. Ουσιαστικά, όλοι μας θα βοηθήσουμε σε αυτή την προσπάθεια».

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος της ομάδας από αυτή τη νέα προσπάθεια: «Τα βήματα πρέπει να γίνουν ένα-ένα. Αν όλα πάνε καλά, τότε θα δείτε τον Παναιγιάλειο τόσο ψηλά, που δεν θα το πιστεύετε. Ο Αιγύπτιος επιχειριματίας είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και έχει βλέψεις για δουλειές στην Αιγιάλεια, που θα ανεβάσουν επίπεδο την περιοχή. Από την στιγμή που μπήκε στον Παναιγιάλειο θέλει να πετύχει».