Βαθμολογία

Στήριξη επισήμως σε Γκουτσίδη

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναιγιάλειου συγκροτήθηκε σε σώμα και έπιασε δουλειά, καθώς ήδη από το Σάββατο (13/1) τα μέλη που το αποτελούν φρόντισαν να συναντηθούν τόσο με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη και τον βοηθό του Αλέξη Σπυρόπουλο όσο και με τους αρχηγούς της ομάδας.

Στον τεχνικό των «μελανόλευκων» και τον συνεργάτη του βγήκε προς τα έξω ότι υπάρχει απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη προς τα πρόσωπά τους αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, ενώ στους αρχηγούς μεταφέρθηκε η βούληση της νέας διοίκησης να λύσει όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, με κυρίαρχο βέβαια το οικονομικό.

Από εκεί και πέρα, ο πρώην πρόεδρος της Χαλκίδας Σπύρος Λάμπρου ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή αντικαθιστώντας τον Θανάση Σταθακόπουλο που παραιτήθηκε, ενώ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή έχουν προταθεί ο Πέτρος Δημητρίου, ο Γιάννης Καλιτζάκης και ο Σταμάτης Συρίγος.

Το δελτίο Τύπου των Αιγιωτών: «Τις πρώτες τους επαφές με την τεχνική ηγεσία και τους αρχηγούς τής ομάδας μας είχαν χθες τα μέλη τής νέας διοίκησης της ΠΑΕ, που από την πρώτη κιόλας στιγμή ανάληψης των νέων καθηκόντων τους προσπαθούν να κάνουν τις απαραίτητες εκείνες διορθωτικές κινήσεις με στόχο να επιστρέψει η ηρεμία (κυρίως) στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Έτσι, ζήτησαν και συναντήθηκαν αρχικά με τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη και τον βοηθό του Αλέξη Σπυρόπουλο, στα πρόσωπα των οποίων εξέφρασαν την πλήρη εμπιστοσύνη τους.

Ακολούθως, συναντήθηκαν με τους αρχηγούς τής ομάδας, από τους οποίους ζήτησαν να μεταφέρουν στους συμπαίκτες τους την πρόθεση της νέας διοίκησης να παράσχει το συντομότερο δυνατό όλα εκείνα τα εχέγγυα ώστε τα πάντα να επανέλθουν σε φυσιολογικούς και πάλι ρυθμούς.

Νέος Γενικός Διευθυντής ο Σπύρος Λάμπρου

Παράλληλα, ανακοινώνεται πως νέος Γενικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο Σπύρος Λάμπρου, ο οποίος διαδέχεται τον Θανάση Σταθακόπουλο που υπέβαλε την παραίτησή του από τη συγκεκριμένη θέση. Τέλος, γίνεται γνωστό πως για το πόστο τού Τεχνικού Διευθυντή προτάθηκαν οι κ. Δημητρίου, Συρίγος και Καλιντζάκης».