Βαθμολογία

Χαραλαμπίδης: «Για 65 λεπτά ήμασταν καλύτερη ομάδα»

Αλώβητη κατάφερε να φύγει από το «Ελ Πάσο» η Βέροια, η οποία απέσπασε ισοπαλία από την Καλλιθέα (1-1). Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στάθηκε στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο που πραγματοποίησε η ομάδα του, χαρακτηρίζοντας δίκαιο το «Χ». Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά»:

«Και οι δύο ομάδες ήθελαν το παιχνίδι. Στο πρώτο 20λεπτο, η Καλλιθέα έδειξε ότι το θέλει περισσότερο και δίκαια βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Εμείς στο πρώτο 20άλεπτο δεν ήμασταν στο γήπεδο. Μετά το γκολ, στο 25ο λεπτό, αρχίσαμε και πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι ισορροπήσαμε το παιχνίδι, απειληθήκαμε δυο φορές από την Καλλιθέα, ευτυχήσαμε να μην δεχθούμε γκολ.

Αλλά το δεύτερο μέρος μας ανήκε ολοκληρωτικά. Θεωρώ ότι για 65 λεπτά ήμασταν καλύτερη ομάδα και δίκαια πήραμε την ισοπαλία. Είναι σημαντικός βαθμός εκτός έδρας και απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για αυτά τα 65 λεπτά.

Πρέπει να μην χάνουμε αυτό το 20λεπτο, είναι κρίμα, γιατί η ομάδα κάνει μεγάλο αγώνα και μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην κατηγορία. Συγχαρητήρια στους παίκτες και εύχομαι στην Καλλιθέα να βρει το δρόμο της. Έχω περάσει καλές στιγμές. Πιστεύω να πετύχει τους στόχους της».