Βαθμολογία

Ήττα για την ΑΕΛ στην Τρίπολη (3-1)

Εκτός έδρας ήττα γνώρισε η ΑΕΛ στην Τρίπολη από τον τοπικό Αστέρα με σκορ 3-1. Οι Αρκάδες ξεκίνησαν φορτσάτοι στο παιχνίδι και μόλις στο δεύτερο λεπτό έχασαν μία απίστευτη ευκαιρία, όταν ο Ινσάλντο δεν κατάφερε να σκοράρει από το μισό μέτρο.

Τελικά, το γκολ για τον Αστέρα ήρθε στο 11ο λεπτό, όταν ο Μπέρτος γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή και ο Μανιάς από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Μετά το γκολ η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 20’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, ωστόσο ο Αθανασιάδης με διπλή απόκρουση κράτησε το 1-0, απέναντι στον Κρίζμαν! Από εκεί και πέρα, το ματς ήταν απόλυτα ισορροπημένο και δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, οι παίκτες της ΑΕΛ ξεκίνησαν πολύ δυνατά, στο 52ο λεπτό προειδοποίησαν με το σου του Ναζλδίδη, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Έλληνας επιθετικός με πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής για χέρι του Μπέρτου, έγραψε το 1-1. Στο 71’ ο Μανιάς με ωραία κίνησε απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ έγραψε το 2-1.

Οι Αρκάδες σημείωσαν και τρίτο γκολ με τον νεαρό Κυριακόπουλο, ο οποίος αφού απέφυγε δύο αντιπάλους του, με ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, έγραψε το τελικό 3-1.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ισνάλντο (76' Ισνάλντο), Τόνσο, Μαντιντά (64' Κότσιρας), Μανιάς (82' Γκοντό).

ΑΕΛ (Ανδρέας Λαυδαριάς): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (78' Μλαντένοβιτς), Ναζλίδης, Κρίζμαν (82' Λεοζίνιο).