Βαθμολογία

Πολυβόλο το Κιλελέρ στο Καλοχώρι, 5-0 την Αναγέννηση

Εντυπωσιακή εμφάνιση και σαρωτική νίκη με 5-0 για το Κιλελέρ στην έδρα της Αναγέννησης Καλοχωρίου για την 16η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη ήταν εμφανώς ανώτερη καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης και πετυχαίνοντας δυο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και τρία στο δεύτερο έφτασε άνετα στην επικράτηση φτάνοντας τους 37 βαθμούς και παραμένει στο -2 από τον πρωτοπόρο Αετό Μακρυχωρίου.

Το Κιλελέρ άνοιξε το σκορ στο 27' όταν ο Παπαδημητρίου πάσαρε στον Τζατζάκη που έκανε με σουτ το 0-1, ενώ στο 39' οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Τζατζάκη να δίνει την ασίστ στον Παπαδημητρίου και εκείνος να κάνει το 0-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Δυο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Παπαδημητρίου πάσαρε στον Ζιόμπουρα που πέτυχε το 0-3, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 85' ύστερα από πάσα του Κουσιώρα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Το τελικό 0-5 σημείωσε δυο λεπτά αργότερα ο Τζατζάκης αφού πήρε το ριμπάουντ μετά το αρχικό σουτ του Κουσιώρα που κατέληξε στο δοκάρι.

Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Βάγιος, Δούρος, Κουκότσικας (55' Μίλι), Παλάσκας (55' Κουσιώρας), Καρακάνος, Βράκας, Γουρνάρης, Παπαδημητρίου (80' Φαρμάκας), Γαγάρας (80΄ Μπαλλάς), Ζιόμπουρας, Τζατζάκης.