Βαθμολογία

Διαμαντόπουλος: «Είμαστε προβληματισμένοι…»

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, μίλησε στη συνέντευξη τύπου. Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε απαράδεκτο γήπεδο, που δυσκόλευε τις προσπάθειες 22 ποδοσφαιριστών. Βγήκαμε κερδισμένοι σε όλες τις μονομαχίες, δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε κάπως νωθρά, περιμέναμε τον αντίπαλο χωρίς να καταλάβουμε γιατί το κάναμε αυτό. Όπως είπε και ο προπονητής μου, θα συζητήσουμε για να το λύσουμε. Κόντρα στη ροή του αγώνα πετύχαμε δεύτερο γκολ. Συνεχίζουμε αήττητοι και θέλουμε ένα νέο σερί."

Για το αν βλέπει και ο ίδιος τη προβληματική εικόνα σε ορισμένες στιγμές: "Σίγουρα εντωπίζουμε το πρόβλημα, είμαστε και οι ίδιοι προβληματισμένοι και το συζητάμε μεταξύ μας. Ψάχνουμε τις λύσεις, στη διάρκεια θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Είναι μια νέα ομάδα, με πολλούς ποδοσφαιριστές και μέρα με τη μέρα θα βελτιωνόμαστε και περισσότερο."

Για τη συνεργασία του με τον Μιλούνοβιτς: "Ο Λούκα είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Με οποιονδήποτε συμπαίκτη και αν παίξω, θέλω το καλύτερο για την ομάδα μου."

Για τη σημερινή μέρα μνήμης για τον Άγγελο Τσιπούρα: "Του αφιερώνουμε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα τη νίκη αυτή. Δύναμη στην οικογένειά του…".