Βαθμολογία

Σπανός: «Δεν έχουμε συνηθίσει να δεχόμαστε οργανωμένες επιθέσεις»

Όσα δήλωσε ο προπονητής του ΑΡΗ μετά το νικηφόρο πέρασμα από τη Λάρισα. Αναλυτικά: "Ήταν ένα παιχνίδι σε κακό αγωνιστικό χώρο. Πετύχαμε δύο γκολ σε 4-5 ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Θα πρέπει άμεσα να βρούμε τις αιτίες που η ομάδα βγάζει ένα φόβο. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ήταν μια νίκη απέναντι σε δύσκολη ομάδα με παράξενο γήπεδο. Η ομάδα δέχθηκε ευκαιρίες, κάτι που δεν το έχει συνηθίσει. Η νίκη είναι νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη προσπάθεια, αλλά και για τον κόσμο που βοήθησει με τον τρόπο του. Η ομάδα αδίκησε τον εαυτό του και πάλι."

Για το τι έφταιξε σήμερα:"Λέγαμε πως η ομάδα δε μπαίνει καλά στο πρώτο ημίχρονο. Εγώ βλέπω μια ομάδα λίγο φοβισμένη και ίσως να μη μπορούμε να διαχειριστούμε ότι τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά. Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Σήμερα ήταν μια ομάδα που δεν ανέπτυξε το παιχνίδι, φταίει και το γήπεδο, αλλά τι θα γίνει; Θα χάσουμε την άνοδο αν πετύχουμε ξανά τέτοιο γήπεδο; Αν είναι θέμα πίεσης, θα πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα άρδην. Οι παίκτες του ΑΡΗ πρέπει να είναι γεννημένοι νικητές. Το ίδιο ισχύει για όλους στην ομάδα του. Τα παιχνίδια τελειώνουν στο 95' και δε πρέπει να χαλαρώνουμε. Δεχθήκαμε δύο ευκαιρίες από οργανωμένες επιθέσεις, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει σαν ομάδα."

Για το θέμα με τον Μπαργκάν: "Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που ακούω και διαβάζω πολλά πράγματα, θα πρέπει να ξέρετε ότι με τους ποδοσφαιριστές έχω άριστες σχέσεις. Πιστεύω κάθε φορά ότι ένας παίκτης θα μου δώσει πολλά πράγματα από έναν άλλον. Σέβομαι τον Μπαργκάν και τον Μιλούνοβιτς, εγώ επιλέγω κάθε φορά τους καλύτερους εκείνη τη στιγμή. Ότι υπήρξε με τον Μπαργκάν, υπήρξε όμως πρέπει να τονίσουμε κάτι. Εγώ θέλω μόνιμα τον Μπαργκάν του πρώτο ημιχρόνου με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Θέλω και πιστεύω ότι θα το δω. Θεωρώ ότι αδικεί τον εαυτό του, γιατί είναι για μεγάλα πράγματα. Κάποιος θα πρέπει να του μιλήσει μέσα στη ψυχή του. Δεν θα του βάλω δέκα πρόστιμα και να λυθούν όλα. Η φιλοσοφία μου είναι περισσότερο να βελτιώσω και καθόλου να διώξω."