Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Θα πάνε καλύτερα τα πράγματα»

Μεγάλο διπλό πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου (13/1) ο ΟΦΗ, ο οποίος κέρδισε με 2-0 τον Παναιγιάλειο παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν, τα οποία έκαναν και τον Νίκο Παπαδόπουλο να χαρακτηρίσει ήρωες τους παίκτες του.

Ο κόουτς των Κρητικών παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια δηλώνοντας πως από τη Δευτέρα (15/1) ξεκινά μία νέα μέρα, ενώ προσέθεσε πως το σημαντικό σε πρώτη φάση είναι να συνεχίσει να υπάρχει η ομάδα. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Είχα πει και στα παιδιά ότι οι νίκες θα μας κρατάνε, εμείς κρατάμε ψηλά την ομάδα και την ψυχολογία όλων σε καλά επίπεδα μετά τα τελευταία που έχουμε περάσει. Το παιχνίδι έγινε σε ειδικές συνθήκες, σε ένα βαρύ τερέν.

Θεωρώ ότι είχαμε άψογη τακτική απέναντι στον αντίπαλο και θα έλεγα πως δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε την κατοχή της μπάλας υπήρχε καλή κυκλοφορία, αλλά δεν πατούσαμε στην περιοχή όσο θα θέλαμε. Παρόλα αυτά βγάλαμε φάσεις και σε μια από αυτές πριν το ημίχρονο σκοράραμε. Αυτό συνέβη και στο δεύτερο και κερδίσαμε το ματς.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αυτοί που έχουν παραμείνει στην ομάδα δίνουν τα πάντα για αυτή. Είναι 20 μικροί ήρωες για εμένα, για την υπομονή που έχουν με όλα αυτά που έχουν τραβήξει.

Είναι σίγουρος και αισιόδοξος για την ομάδα μας και θεωρώ πως από την Δευτέρα, θα είναι μια άλλη μέρα. Θα πάνε καλύτερα τα πράγματα. Σίγουρα θα χρειαστούμε βοήθεια γιατί έχουμε μείνει λίγοι σε αριθμό ποδοσφαιριστών και θα πρέπει να βοηθηθούν και αυτά τα παιδιά.

Υπάρχει αμέσως δύσκολο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας και καλώ τον κόσμο να έρθει την Τετάρτη στο γήπεδο, να μας βοηθήσει ώστε να δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια.

Εύχομαι και στον Παναιγιάλειο, να ξεπεράσει και εκείνος τα προβλήματα του, όπως και όλες οι ομάδες της Football League. Είναι μια δυνατή ομάδα και μια καλή έδρα».

O ΟΦΗ μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο;

«Ο στόχος της ομάδας την αρχή ήταν να ανέβουμε στην Super League. Στη συνέχεια αυτό άλλαξε και στόχος έγινε η ύπαρξη της ομάδας. Μπορεί αυτό να ακούγεται περίεργο, αλλά αυτό ήταν το βασικό. Να υπάρχει η ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαστε στις υψηλές θέσεις. Θα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Σίγουρα πρέπει να βοηθηθούμε επειδή έφυγαν οκτώ παίκτες και δεν έχουμε βάθος στην ομάδα. Θα δούμε τι θα καταφέρουμε στο τέλος. Αυτό που προέχει είναι η υγεία και η ύπαρξη της ομάδας. Εμείς σε κάθε παιχνίδι θα παλεύουμε για τη νίκη και στο τέλος θα δούμε τι θα κάνουμε».