Βαθμολογία

Τυ«Χ»ερή η κ-17 κόντρα στον ΠΑΣ (1-1)

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η σημερινή (13/1) αναμέτρηση της κ-17 της ΑΕΛ κόντρα στην αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Χάλκης για την 16η αγωνιστική.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα παρότι προηγήθηκε μόλις στο 5' δεν ήταν καθόλου καλή, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του στο athleticlarissa.gr, απέναντι στον «Άγιαξ» της Ηπείρου που έπρεπε να φτάσει στις καθυστερήσεις για να πάρει τον βαθμό, παρότι καλύτερος, με την ομάδα του Νίκου Μπαδήμα να έχει και δοκάρι.

Οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ στο 5' όταν ο Χάρης Φουρκιώτης πάσαρε στον Πινακά και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δούκα για το 1-0. Ο ΠΑΣ είχε δοκάρι στο 75' με τον Εμβραίζογλου, ενώ χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις για να δικαιωθεί με τον Μακρή να πλασάρει τον Σουλούκο για το τελικό 1-1.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Μαλούσι (80' Κουσκουρίδας), Κοντογιώργος, Φουρκιώτης Χ., Τέλλιος, Παπακωνσταντίνου, Δημόπουλος (60' Μπουζούκης), Μαλάκος (75' Έξαρχος), Τσουμάνης (65' Κόφφας), Πινακάς, Μιλτιάδης (60' Φουρκιώτης Μ.).

ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Μπαδήμας): Δούκας, Μέγας, Ζωγάκης, Πανάρετος, Ντόντης (80' Δήμου), Πλατιάς (83' Γροσδάνης), Παππάς (80' Ιωαννίδης), Εμβραίζογλου, Λέκκας (66' Καραμποΐκης), Μακρής, Τάφα.

Ο τεχνικός της κ-17 δήλωσε μετά το ματς στο athleticlarissa.gr τα εξής:

«Σήμερα δεν ήμασταν καλοί τα Γιάννενα ήταν πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες και ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αν και ισοφαριστήκαμε στις καθυστερήσεις το δίκαιο θα ήταν να κερδίσει ο ΠΑΣ καθώς δεν κάναμε τίποτα σωστά και θα πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι από τον βαθμό. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η διακοπή, το κακό γήπεδο, αλλά αυτά ίσχυαν και για τον αντίπαλο και εμείς οφείλουμε να λέμε την αλήθεια. Συνεχίζουμε ως το τέλος και να δούμε το πόσο θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ