Βαθμολογία

Κατσουράνης: «Πάνω απ' όλα το ήθος των ποδοσφαιριστών»

Εξαιρετική είναι μέχρι στιγμής η πορεία της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, με τον Κώστα Κατσουράνη, πάντως, να τονίζει ότι το σημαντικότερο για την ομάδα του είναι να έχει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές με ήθος.

«Πρέπει να υπάρχει τεχνογνωσία. Απλά πράγματα κάνουμε, δεν κάνουμε κάτι το φοβερό με αγάπη, με σεβασμό. H Παναχαϊκή είναι νεοφώτιστη ομάδα η οποία έχει οργάνωση. Λέμε αλήθειες στον κόσμο.

Εμείς αυτό που προσπαθούμε να βγάλουμε προς τα έξω είναι ότι είμαστε μία ομάδα η οποία πάνω απ’ όλα θέλει να φέρει ήθος στο ποδόσφαιρο. Tην επιλογή στις μεταγραφές την κάνει ο προπονητής, ο βοηθός του, εγώ και τώρα πλέον και ο Πάρης Γεωργακόπουλος, ο οποίος είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και έχει περίπου ένα μήνα που είναι στην ομάδα. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του Πάρη είναι αποδεδειγμένη εδώ και χρόνια. Εμάς μας ενδιαφέρει πάνω απ' όλα το ήθος των ποδοσφαιριστών», δήλωσε την Παρασκευή (12/1) στον Arena FM ο τεχνικός διευθυντής των «κοκκινόμαυρων». Επίσης, είπε:

Για το αν ο ίδιος κάνει σκάουτινγκ: «Το σκάουτινγκ γίνεται μετά τα παιχνίδια βλέποντας τα βίντεο από τους αγώνες. Αυτή είναι η δουλειά μας».

Για το ότι η Παναχαϊκή είναι σε τροχιά ανόδου: «Για όλες τις ομάδες είναι πολύ νωρίς. Είναι ένας… γολγοθάς και δεν θα είναι εύκολο και αυτός νομίζω που θα έχει βάθος στον πάγκο θα πάει και πιο καλά»

Για το αν θεωρεί ότι η Παναχαϊκή έχει ήδη ανέβει: «Για μένα δεν είναι τίποτα δεδομένο».