Βαθμολογία

Παραίτηση Τσάλου από την προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ

Την παραίτηση του από την προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε, μέσω ανάρτησης του στο Facebook, ο Φώτης Τσάλος, με το μέλλον της κρητικής ομάδας να μοιάζει πλέον αβέβαιο.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση:

«Ομιλητές και ομιλητήσες όλα τα ωραία τελειώνουν κάποια μέρα. Μετά από 6 μήνες σκληρής δουλειάς για να πετύχουμε το στόχο μας που ήτανε μόνο για άνοδο της ομάδας βάζοντας τριακόσιες εξήντα χιλιάδες ευρώ από τις επιχειρήσεις μου χρήματα που θα στερηθούν από τα παιδιά μου κόπους από μία ολόκληρη Ζωή.

Μετά από μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και οι μεγάλες διακυμάνσεις στο τι θέλω εγώ και τι θέλουν μέτοχοι θεωρώ ότι το καλύτερο για την ομάδα στη συγκεκριμένη στιγμή είναι να παραιτηθώ μετά από παλιότερη συνέντευξή που καλούσα τους μετοχών να έρθουν εδώ να βγούνε μπροστά να αναλάβουν την ομάδα και τις υποχρεώσεις τους κρέπα την προηγούμενη διοίκηση κυνηγάνε την ομάδα 660.000 ανάλογα.

Όχι δεν είναι μόνο αυτό αλλά μόνο δημιουργούσαν συνεχώς αβεβαιότητα και ανασφάλεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα ηθών βάλουν χρήματα χωρίς να δώσουν τις μετοχές στην παε για να βάλουμε νέους μετόχους στραγγαλίζοντας οικονομικά εμένα και κατ επέκταση την την ομάδα παρότι εδώ και έξι μήνες το έργο που έχει γίνει είναι αδιαμφισβήτητο.

Ξεχειλίζει η στεναχώρια μου γιατί πίστευα ότι μπορώ να ανεβάσω την ομάδα δεν θέλουνε γιατί βαράνε τους εγωισμούς τους πάνω στην ομάδα για να μπορέσει ένας άνθρωπος να διοικήσει πρέπει να κάνει βαθιές τομές να διώξει τους μισούς που ασχολούνται με τον ΟΦΗ παράδειγμα στην Ζερβάκη οι οποίοι δεν είναι επαγγελματίες και κάνουν κακό στην ομάδα το οτι αγαπάνε την ομάδα δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι μέσα στη λειτουργία της ομάδας.

Η ομάδα χρειάζεται στεγανά δεν μπορεί να χρωστάς ένα μήνα και να το ξέρει όλο το Ηράκλειο καλά τέτοια πολλά παραδείγματα όλα αυτά και για τους μετόχους πρέπει να γίνουν παραδείγματα συνεχίζω να είμαι κοντά στην ομάδα στρατιώτης παραμένω και είμαι ο μεγαλομέτοχος με 26% της μετοχές μου προτίθεμαι να τις κάνω δώρο σε όλους τους φίλαθλους του ΟΦΗ σε κάθε φίλαθλο θα δώσω 5 μετοχές ΔΩΡΟ……..».