Βαθμολογία

Στο περίμενε για πληρωμές

Αρκετά συνεπής ήταν μέχρι τώρα στις υποχρεώσεις της η διοίκηση της Σπάρτης, η οποία φρόντιζε να καταβάλει κανονικά τους μισθούς, όμως, τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μικρή στασιμότητα στις πληρωμές.

Οι παίκτες έχουν λάβει μέχρι και τον Νοέμβριο και αυτό που τους είχε ζητηθεί είναι «να κάνετε υπομονή μέχρι τις 10 του μήνα». Σε νεότερες συζητήσεις φάνηκε ότι μάλλον αυτό θα πάρει παράταση μέχρι την επόμενη εβδομάδα και έτσι άπαντες είναι στο περίμενε με τον Δημήτρη Νικόλαρο να κάνει πάντως κάποιες κινήσεις για να βρεθεί ρευστό.

Από εκεί και πέρα, ρεπό είχαν την Τρίτη (9/1) οι παίκτες του Θωμά Γράφα και ουσιαστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα θα ξεκινήσει την Τετάρτη (10/1). Παράλληλα γίνεται και σκανάρισμα στην αγορά για παίκτες, αλλά αυτό που προέχει είναι να διατηρηθεί η ισορροπία στο ρόστερ. Η ομάδα είναι εντός στόχων, θέλει να τερματίσει στην πεντάδα, αλλά τρέλες δεν θα γίνουν. Δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε αυτή τη στιγμή βλέποντας και τι συμβαίνει σε άλλες ομάδες της κατηγορίας.

a-sports.gr