Βαθμολογία

Οφρυδόπουλος: «Ίσως η χειρότερη εμφάνισή μας»

Ως κακή παρένθεση χαρακτήρισε την εμφάνιση της Παναχαϊκής ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Συγκεκριμένα, δήλωσε έπειτα από τη νίκη (2-1) σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας:

«Συγχαρητήρια στον κόουτς για την εμφάνιση και την εικόνα της ομάδας του. Αν συνεχίσουν έτσι θα πάνε καλά. Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Ήταν ίσως η χειρότερη εμφάνισή μας, 1,5 χρόνο που είμαι εδώ. Κόντρα στη ροή του αγώνα κερδίζαμε 2-0. Δεν είχαμε ρυθμό, κάναμε προσωπικά λάθη και φυσικά τιμάει την αντίπαλη ομάδα ότι έψαξε το γκολ και έπαιξε επιθετικά. Το 2-0 είναι ένα σκορ ασφαλείας που δεν πρέπει να υποτιμάς.

Έπρεπε να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ, μπήκε ένα υπέροχο γκολ βέβαια από την αντίπαλη ομάδα, καρδιοχτυπήσαμε, ο Βασίλης (σ.σ. Σούλης) έκανε μία εντυπωσιακή επέμβαση και κράτησε το σκορ. Εμείς ήταν αδιανόητο να μην μπορούμε να τελειώσουμε τις ευκαιρίες μετά το 70′. Για μία καλή ομάδα, όταν βρίσκει την ευκαιρία πρέπει να τελειώνει το παιχνίδι. Κρατάμε τη νίκη, συνεχίζουμε στην 2η θέση. Ο στόχος μας είναι να βρούμε τον εαυτό μας, να κάνουμε αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο και να βελτιωθούμε.

Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια, αλλά είναι μία κακή παρένθεση για εμάς αυτό το ματς. Ξεκινάμε τη δουλειά για το επόμενο παιχνίδι παιχνίδι που είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο κ. Κατσουράνης έχει μιλήσει για τα μεταγραφικά, ενισχυθήκαμε εκεί που έπρεπε. Ο Αλέξανδρος (σ.σ. Μπιτσάκος) είναι τραυματίας και πήραμε ένα μπακ (σ.σ. Ντάσιος) και είχε αποχωρήσει ο Γκέσιος και πήραμε σέντερ φορ (σ.σ. Βασιλείου). Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια ήταν μόλις η 10η αγωνιστική και όλα τα ματς είναι δύσκολα. Συμβαίνει να κάνεις και ένα κακό παιχνίδι, σε όλο τον κόσμο γίνεται αυτό. Σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε στην κακή μας μέρα».

Σε ερώτηση για τον Σούλη:

«Όλοι οι παίκτες που είναι στο ρόστερ είναι υπολογίσιμοι. Όλοι μπορούν να παίξουν βασικοί. Είναι όλοι χρήσιμοι και έτοιμοι να βοηθήσουν. Σε ένα κρίσιμο ματς έπαιξε ο Βασίλης (σ.σ. Σούλης), έπαιξε ο μικρός (σ.σ. Μασούρας). Ο Βασίλης είναι εξαιρετικός γκολκίπερ, από πέρσι είναι εξαιρετικός και μπορεί να έχει ένα λαμπρό μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι. Και φυσικά του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί κράτησε το υπέρ μας αποτέλεσμα με την απόκρουση που έκανε».

Για την αλλαγή του Πολίμου που έγινε νωρίς:

«Δεν ήταν σε καλή μέρα ο παίκτης και αντικαταστάθηκε».