Βαθμολογία

Κίνηση Βρέντζου για Εργοτέλη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Βρέντζος, εκπροσωπώντας γκρουπ ξένων επενδυτών, κατέθεσε τις προηγούμενες μέρες στον Μάγκετ Σαμί πρόταση εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Εργοτέλης.

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν στα μέσα της εβδομάδας και ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου ανεπιτυχώς, παρά το γεγονός ότι οι δυο πλευρές φάνηκαν κάποια στιγμή να είναι κοντά στην επίτευξη συμφωνίας. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν πρόκειται για οριστικό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις ή υπάρχει ενδεχόμενο επαναπροσέγγισης μεταξύ των δύο πλευρών τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Βρέντζος, ο οποίος απάλλαξε τον Εργοτέλη από τα χρέη της προηγούμενης ΠΑΕ και τον ανέβασε στη Football League, αποχώρησε αδυνατώντας οικονομικά να ιδρύσει ΠΑΕ το περασμένο καλοκαίρι, οπότε και ανέλαβε ο Μάγκετ Σαμί αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ.

Μένει να δούμε αν ήρθε η ώρα της επιστροφής του Ηρακλειώτη παράγοντα ή αν ο Αιγύπτιος μεγαλομέτοχος διατηρήσει τον έλεγχο της ΠΑΕ, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή όπου η ομάδα μετά και τη νέα σημερινή ήττα βρίσκεται κολλημένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες – 7 ήττες) και αντιμετωπίζει όλο και περισσότερο τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Πηγή: Creta 24