Βαθμολογία

Προανήγγειλε επιπλέον ενίσχυση ο Γράφας

Η Σπάρτη επιβλήθηκε με 1-0 του Αιγινιακού την Κυριακή (7/1), με τον Θωμά Γράφα να κάνει λόγο στη συνέντευξη Τύπου για ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Παράλληλα, ο προπονητής των Λακώνων στάθηκε στη βοήθεια που ήρθε από τον πάγκο ενώ αποκάλυψε πως θα γίνουν επιπλέον μεταγραφικές κινήσεις.

«Καλή χρονιά και υγεία και να είμαστε όσο πιο χαρούμενοι γίνεται. Σε ό, τι έχει να κάνει με το ματς, ήταν ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο και κλειστό, το γνωρίζαμε εκ των προτέρων. Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας δεν ήταν όπως θα έπρεπε, δεν είχε καλό ρυθμό. Θεωρώ όμως ότι και στα 90 λεπτά δεν απειληθήκαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε κάποιες καταστάσεις πιο ορθόδοξα από ότι στο πρώτο ημίχρονο και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Τα παιδιά έδωσαν και τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουμε. Πήραμε αρκετή βοήθεια από τον πάγκο και είναι πολύ ευχάριστο για εμένα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Καινούργιοι παίκτες έρχονται για να βοηθήσουν και θα γίνουν και άλλες προσθήκες, θα είναι παιδιά που θα βοηθήσουν άμεσα. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι καθόλου εύκολη. Παρόλα αυτά, αυτά τα παιδιά είναι καλά και θα μας βοηθήσουν».