Βαθμολογία

Καθάρισε εύκολα το Ελευθεραί, 3-0 το Καλοχώρι

Εύκολη επικράτηση για την ομάδα του Ελευθεραί απέναντι στο Καλοχώρι με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για το 2018, στην 15η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη σκόραρε δυο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο, ενώ είχε και άλλες μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Μόλις στο 5' ο Θεοδώρου έχασε μοναδικό τετ-α-τετ και οκτώ λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Καββαδία να έχει χαμένο τετ-α-τετ. Στον 25' όμως ο ίδιος παίκτης, ύστερα από ασίστ του Κραβαρίτη με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 44' σε πανομοιότυπη φάση ο σκόρερ του 1-0, Καββαδίας, έστρωσε στον Θεοδώρου που έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι, όμως στην επαναφορά ο Ράχης με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 πέτυχε στο 65' και πάλι ο Ράχης ύστερα από μεγάλη μπαλιά του Αετόπουλου και αφού πρώτα πέρασε και τον τερματοφύλακα Αλί. Στο 80' και στο 90' ο Μαυρουδής είχε δυο χαμένα τετ-α-τετ και έτσι το 3-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ελευθεραί (Μάκης Αλεξούδης): Κραβαρίτης, Γεωργουλόπουλος, Αετόπουλος (75' Μέκρας Γ.), Τσούντζουρας, Μέκρας Χ., Χατζής Γ. (56' Ρουμελιώτης), Ράχης (66' Τσάμης Γ.), Θεοδώρου, Κουρούκας (46' Ευστρατίου), Μαυρουδής Γ., Καββαδίας.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Αποστόλης Έξαρχος): Αλί, Στραβέλλας (70' Νούσιος), Δεσπόπουλος, Βουλάγκας, Μήλιος, Μάρκου, Τσιρώνης Γ., Μπράτσια (65' Έξαρχος Θ.), Τσιρώνης Α. (50' Γκουντούρας), Ζιώγας, Λύταινας (80' Σαΐτης).

* Η νίκη του Ελευθεραί αφιερώνεται από την διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Ιωάννη Μαυρουδή για την ονομαστική του εορτή.