Βαθμολογία

Τεσσάρα με πρωταγωνιστή τον Ελευθέρογλου ο Αμπελωνιακός

Νίκη με 4-1 πέτυχε σήμερα (7/1) η ομάδα του Αμπελωνιακού κόντρα στον Όλυμπο Γόννων εκτός έδρας στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του εορτάζοντα σήμερα Γιάννη Αλεξούλη ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τον Γιώργο Ελευθέρογλου που πέτυχε χατ-τρικ, ενώ το έτερο τέρμα πέτυχε ο Βούκιας.

Αυτό ήταν και το πρώτο της ομάδας του Αμπελωνιακού στο παιχνίδι μόλις στο 10' με πλασέ στην απέναντι γωνία, πριν αναλάβει δράση ο Ελευθέρογλου. Ο επιθετικός των "πράσινων" στο 25' με ωραία ατομική προσπάθεια και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έκανε με πλασέ το 0-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Ελευθέρογλου με πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 0-3 για να μειώσουν οι Γόννοι στο 70' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε στο 80' ο φορ του Αμπελωνιακού όταν εκμεταλλεύτηκε την λάθος συνεννόηση του τερματοφύλακα με τον αμυντικό και με σουτ έκανε το τελικό 1-4.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Ψύρρας, Αλεξόπουλος, Κωτούλας, Μεσημέρης (87' Χότζα), Γκατζούλης, Πατρίκου (87' Νάκε), Βούκιας (35' λ.τ. Καρυπίδης), Τσετιροκλής (80' Νταφούλης), Ελευθέρογλου.