Βαθμολογία

Ο Αχιλλέας τις ευκαιρίες, το Μαρτίνο τα δοκάρια (PICS)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το σημερινό (7/1) παιχνίδι ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Οπούντιο Μαρτίνου για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ένα παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία του δευτέρου γύρου στον όμιλο αυτό, όμως την ομάδα του Τάκη Παραφέστα να μην μπορεί να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο 2018 μένοντας στο 0-0, παρότι έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα η οποία είχε τρία δοκάρια στην αναμέτρηση και έφυγε από την πόλη της Θεσσαλίας με έναν υπερπολύτιμο βαθμό.

Ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη κάτω από ηλιόλουστο καιρό στο γήπεδο των Φαρσάλων με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται 0-0 με τον Αχιλλέα Φαρσάλων να έχει την κατοχή, τις κλασικές ευκαιρίες απέναντι στον Οπούντιο που είχε τρία δοκάρια, δυο κάθετα και ένα οριζόντιο. Στην επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά με την μπάλα πάνω κάτω και τον Αχιλλέα να χάνει πολλές ευκαιρίες για το γκολ όμως χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μόλις στο 3' ο Τσόφλιος έβγαλε τη σέντρα για τον Τομόρι που έκανε το κοντινό σουτ για να στείλει την μπάλα άουτ. Πρώτη καλή στιγμή για τον Αχιλλέα στο 18' όταν ο Βούλγαρης έβγαλε τη σέντρα προς τον Συράκο που έκανε το γύρισμα και ο Χατζής με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα είχαμε το πρώτο από τα τρία δοκάρια των φιλοξενούμενων με το σουτ του Τσόφλιου να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Χάμου.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 23' η ομάδα του Τάκη Παραφέστα όταν ύστερα από απόκρουση του Παπαδήμου, ο Μίχος έκανε την κεφαλιά με τον Νικολόπουλο ως από μηχανής Θεός να διώχνει την μπάλα την τελευταία στιγμή. Τέσσερα λεπτά αργότερα από σέντρα του Χατζή και σουτ του Βούλγαρη ο Παπαδήμος έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ, ένα κόρνερ που εκτέλεσε ο Νεμπεγλέρας με τον Κούλπα να πιάνει την κεφαλιά όμως και πάλι ο Νικολόπουλος ήταν αυτός που έσωσε την ομάδα του διώχνοντας τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Με την συμπλήρωση του ημιώρου ο Αχιλλέας Φαρσάλων απείλησε όταν ο Καραγκούνης έκανε τη σέντρα με τον Χατζή να πιάνει την κεφαλιά, αλλά να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 41' διπλό δοκάρι για την ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου. Ο Νούλας από εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά του σουτ του Παπανικολάου σταμάτησε στο οριζόντιο. Στο 42' ο Καραγκούνης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ όμως δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ και το σουτ με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55' από σέντρα του Βούλγαρη ο Συράκος έκανε το σουτ απέναντι από τον τερματοφύλακα στέλνοντας τη μπάλα σύριζα άουτ, ενώ στο 69' ο Μίχος έστρωσε για τον Συράκο που απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του έκανε το σουτ για να αποκρούσει προσωρινά ο Παπαδήμος και πριν προλάβει να ξαναπάρει την μπάλα ο Συράκος, ο Αγγελόπουλος έδιωξε την μπάλα σώζοντας την ομάδα του.

Στο 71' υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Τλούπα του Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Τσόφλιο του Οπούντιου με τον παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας να πέφτει στο έδαφος και τους ανθρώπους τους να ζητούν την αποβολή του παίκτη των Λαρισαίων. Ο διαιτητής που ήταν κοντά στην φάση έδειξε και στους δυο την κίτρινη κάρτα.

Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 76' όταν από εκτέλεση κόρνερ του Νέμπε ο Μίχος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 84' η τελευταία καλή στιγμή για τον Αχιλλέα με το πολύ καλό σουτ του Βούλγαρη να φεύγει άουτ. Έτσι οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι μένοντας ισόπαλες 0-0 ένα αποτέλεσμα που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Φαρσαλινών για την παραμονή τους στη Γ' Εθνική.

Διαιτησία: Μπεκιάρης (Τζανής, Κανιούρας).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Χάμος, Καραμπούζης, Αναγνώστης (56' Τλούπας), Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Χατζής (59' Μάρκου), Μίχος, Συράκος, Καραγκούνης, Βούλγαρης.

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Παπαδήμος, Αγγελόπουλος, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ξεζόνωτος, Παπανικολάου, Χριστακόπουλος, Νούλας, Τσόφλιος, Τομόρι, Ντούνης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ