Βαθμολογία

Σοβαρός τραυματισμός για Καπό, φόβοι για ρήξη χιαστών

Μπορεί το διπλό στη Βέροια να ήταν σημαντικό για τον ΑΟΤ, όμως, φαίνεται να περνά σε δεύτερη μοίρα, αφού το Σάββατο δύο παίκτες του χτύπησαν σοβαρά. Ειδικά για τον Δημήτρη Καπό οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστών και αυτομάτως ανοίγει η πόρτα για άλλη μία μεταγραφή στην επίθεση.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός (είναι δανεικός από την ΑΕΛ) θα κάνει μαγνητική τη Δευτέρα (8/1), ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Βασίλη Γκόλια, ο οποίος αποχώρησε επίσης τραυματίας. Για τον έμπειρο αριστερό μπακ η πρώτη εκτίμηση είναι πως έπαθε ρήξη έσω πλαγίου χιαστού και θα μείνει εκτός για 4-6 εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα, στους τραυματισμούς στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα και ο Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος είπε ακόμη πως είναι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του και πως θα γίνουν και άλλες μεταγραφές. Αναλυτικά είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Το παιχνίδι κόντρα στη Βέροια μας αφήνει δύο γεύσεις. Είμαστε ικανοποιημένοι από τους τρεις βαθμούς, αλλά στεναχωρημένοι από τους δυο άσχημους τραυματισμούς που είχαμε. Στο πρώτο μέρος η κατοχή ήταν 80 – 20 υπέρ μας, δεν κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν απειληθήκαμε κιόλας.

Αλλάξαμε τακτική, ρισκάραμε και με την πάροδο του χρόνου βρήκαμε τα πατήματά μας, σημειώσαμε ένα πανέμορφο γκολ, ελέγξαμε το ματς και δεν απειληθήκαμε. Έχουμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και παράλληλα σπάσαμε την άσχημη παράδοση στη Βέροια. Περιμένουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο μας την άλλη Κυριακή».

Αλλάζει ο στόχος της ομάδας με τις μεταγραφές που έγιναν;

«Η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση. Θα προσπαθεί για το καλύτερο και έχει την δυνατότητες. Βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά και προχωρά».

Θα γίνουν και άλλες μεταγραφές;

«Η ομάδα θα πάρει κι άλλους ποδοσφαιριστές».