Βαθμολογία

Διγκόζης: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν παίκτη του ΟΦΗ»

Με προσωπική του δήλωση την Παρασκευή (5/1), ο προπονητής της Δόξας Δράμας διέψευσε δημοσίευμα που ανέφερε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις που συμβαίνουν στον ΟΦΗ, προσεγγίζοντας ποδοσφαιριστές του.

Ο έμπειρος κόουτς δηλώνει πως δεν έχει μιλήσει προσωπικά με κανέναν, ούτε μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει με μάνατζερ που του πρότειναν παίκτες, εάν πρώτα δεν μείνουν ελεύθεροι. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Θέλω να δηλώσω υπεύθυνα ότι δεν έχω μιλήσει προσωπικά με κανέναν ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και όποιος μάνατζερ με πήρε και μου πρότεινε παίκτες του είπα ότι δεν μπαίνω στην διαδικασία να συζητήσω μαζί τους εάν δεν μείνουν ελεύθεροι. Μου έχουν προτείνει τουλάχιστον 15 ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και είπα όχι. Κάποιοι που μιλούν για αγανάκτηση, προσπαθούν να βγάλουν από πάνω τους τις δικές τους ευθύνες και να καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες.

Με την στάση μου βοήθησα για να υπάρχουν ακόμα οι παίκτες που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ του ΟΦΗ και όποιος θέλει περισσότερες διευκρινίσεις έχω γραπτά μηνύματα με την απάντησή μου σε προτάσεις που είχα για ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ».