Βαθμολογία

Με δάκρυα στα μάτια το «αντίο» στον Ευγένιο Γκέραρντ

Στην εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα στην αγαπημένη του Ελιά, θα αναπαύεται πλέον ο Ευγένιος Γκέραρντ. Στις 14:00 ξεκίνησε η εξόδιος ακολουθία με πλήθος κόσμου να βρίσκεται στην εκκλησία για το τελευταίο ''αντίο'' στον σπουδαίο Ολλανδό προπονητή.

Θυμίζουμε ότι από τις 12.00 το μεσημέρι θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα, ενώ πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο “αντίο”. Τη σωρό μετέφεραν ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Μανώλης Δερμιτζάκης, ο Μύρων Σηφάκης, ο Μανώλης Πατεμτζής και τα παιδιά της συζύγου του Κατερίνας, Μάνος και Μηνάς Παπαδάκης. Με δάκρυα στα μάτια ο νυν προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος αποχαιρέτησε τον μεγάλο Ολλανδό.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου ανέφερε τα παρακάτω για τον χαμό του Ευγένιου Γκέραρντ:

«Τον Ευγένιο Γκέραρντ, τον έζησα σαν φίλαθλος της ομάδας και όχι σαν παράγοντας.Είναι για το σύλλογο μας, ένα γύρισμα σελίδας, ο χαμός του. Το οποίο μάλιστα συνδυάζεται με μια δύσκολη στιγμή, στην οποία βρίσκεται σήμερα ο σύλλογος.Ο Γκέραρντ υπήρξε ένας προπονητής σύμβολο, που ήταν πολλά χρόνια μπροστά.Είχε βέβαια τα εργαλεία για να δουλέψει, όπως τις συνθήκες, αλλά και τους παίκτες, ωστόσο είχε και την προσωπικότητα, αλλά και γνώση για να διαχειριστεί όλα αυτά σωστά.Ο σύλλογος μας του οφείλει πολλά και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

πηγή: cretalive.gr