Βαθμολογία

Ρονάλντο: «Μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός στη γενιά μου»

Για το αν είναι καλύτερος ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Λιονέλ Μέσι κλήθηκε να σχολιάσει ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος επιθετικός Ρονάλντο ο οποίος ανέφερε ότι στην εποχή του ήταν μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός. Παράλληλα σχολίασε και την μεταγραφή του συμπατριώτη του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Στη γενιά μου, ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγαλύτερος απ’ ό,τι είναι τώρα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτοί οι δύο θα παλέψουν για τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή τα προσεχή χρόνια, αλλά στον καιρό μου είχαμε τον Ζιντάν, τον Ριβάλντο, τον Φίγκο, εμένα και αμέσως μετά τον Ροναλντίνιο. Αυτή ήταν η γενιά στην οποία το να επικρατήσεις ως ο καλύτερος ήταν πολύ πιο δύσκολο.

Δεν ξέρω τι συνέβη στο παρασκήνιο της μεταγραφής, ίσως υπήρχε κάποιο θέμα με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα,όπως συνέβη και με μένα. Η αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα είχε πολλούς παραλληλισμούς με ό,τι έγινε το 1997. Εγώ πήγα στην Ίντερ όταν το ιταλικό πρωτάθλημα ήταν πολύ πιο δυνατό από αυτό της Γαλλίας σήμερα».