Βαθμολογία

Περιμένει μεταγραφές ο Βαλβέρδε...

Mόνο με χαρακίρι θα χάσει το φετινό πρωτάθλημα στην Πριμέρα Ντιβιθιόν η Μπαρτσελόνα, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να μην επαναπαύεται και να περιμένει μεταγραφική ενίσχυση.

Μιλώντας τη Δευτέρα (1/1) στο επίσημο κανάλι των Καταλανών, ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε: «Δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε. Κοιτάζουμε συνεχώς μπροστά και μας ανησυχεί μόνο το να μην χαλαρώσουμε εμείς. Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα, αλλά ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Σε αυτή τη λογική θέλω να πορευτεί και η ομάδα. Είμαστε ανοικτοί στο να βελτιώνουμε διαρκώς την ομάδα, όπως κάνουν και οι αντίπαλοί μας. Στο μέτρο του δυνατού θα ενισχυθούμε».

Κληθείς να σχολιάσει την επίδραση της αποχώρησης του Νεϊμάρ το περασμένο καλοκαίρι, είπε: «Δεν γίνεται να αρνηθούμε ότι η φυγή του ήταν μία δύσκολη στιγμή για το κλαμπ». Επίσης, ανέφερε:

Για τον Μέσι και την αλλαγή συστήματος: «Συνεχώς προσαρμοζόμαστε στους παίκτες που έχουμε διαθέσιμους. Ακόμα και για τη θέση του Μέσι γίνεται κουβέντα, αλλά αυτή η διαδικασία έχει ξεκινήσει πριν έρθω εγώ. Είναι ο κορυφαίος στον κόσμο και είναι αδύνατον να τον βελτιώσεις. Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και αυτό δίνει ώθηση σε όλους μας».

Για το πόσο ποδόσφαιρο βλέπει: «Ορισμένες φορές είμαι στο κρεβάτι και σκέφτομαι μια φάση που είδα στον αγώνα. Πρέπει να τη βρω και να τη βάλω να τη δω στο βίντεο. Είμαστε λίγο άρρωστοι, αν και προσπαθώ να κρατήσω απόσταση από αυτό. Όταν νικάς, κοιμάσαι πιο ήρεμα. Όταν παίρνω μια απόφαση, δεν αναρωτιέμαι μετά. Μόνο πριν. Είμαι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα, ακόμη και με τις όποιες δυσκολίες».