Βαθμολογία

Ρεβεγιόν στα γήπεδα στην Αγγλία

Πρωτοχρονιά στα γήπεδα θα κάνουν οι ομάδες της Αγγλίας καθώς υπάρχει πλήρη αγωνιστική σήμερα και αύριο 30 και 31 Δεκεμβρίου, ενώ με την έλευση του νέου έτους θα υπάρχει νέα αγωνιστική, ήτοι στις 1 και 2 Ιανουαρίου.

Μετά λοιπόν την καθιερωμένη Boxing Day την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, οι Βρετανοί θα αποχαιρετήσουν το 2017 και θα καλοσωρίσουν το 2018 στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ όπως λέει η παράδοση μετά τα πρώτα ματς του νέου έτους ακολουθεί κύπελλο.

Η 21η αγωνιστική λοιπόν στο προσκήνιο με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι να αγωνίζεται εκτός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας και με αμφίβολους του Σίλβα, Κομπανί, Στόουνς και Ντελφ, με τους Πολίτες να θέλουν να αποχαιρετήσουν νικηφόρα το τρέχον έτος.

Εντός έδρας αγωνίζονται η συμπολίτισσα της Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που υποδέχεται την Σαουθάμπντον, ενώ η Τσέλσι δίνει δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Στόουκ, έχοντας παράλληλα στο μυαλό και το ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ δίνει δύσκολο εκτός έδρας αγώνα καθώς αντιμετωπίζει την Γουέστ Μπρομ, χωρίς μάλιστα τους Ζιρού, Μονρεάλ και Ράμσεϊ, ενώ το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι είναι αυτό της Λίβερπουλ, με τον Φαν Ντάικ πλέον στο ρόστερ της, με την πρωταθλήτρια του 2016 Λέστερ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου

17:00

Μπόρνμουθ - Έβερτον

Τσέλσι - Στόουκ

Χάντερσφιλντ - Μπέρνλι

Λίβερπουλ - Λέστερ

Νιούκαστλ - Μπράιτον

Γουότφορντ - Σουόνσι

19:30

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου

14:00

Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι

18:30

Γουέστ Μπρομ - Άρσεναλ

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου

22:00

Τότεναμ - Γουέστ Χαμ