Βαθμολογία

Νικόλαρος: «Η Σπάρτη συνεχίζει κανονικά την πορεία της»

Δεν είναι λίγες οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες στη Β' Εθνική. Δεν είναι εύκολο για κανέναν με τα έσοδα που υπάρχουν να είναι πλήρως συνεπής, αλλά η Σπάρτη το παλεύει και θα συνεχίσει να το κάνει.

Αυτό δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής (29/12) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Νικόλαρος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις χορηγίες που υπάρχουν στην ομάδα και τόνισε πως με αυτές θα πορευτούν οι Λάκωνες συν τη στήριξη του κόσμου τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΕ συνεχίζει κανονικά την πορεία της στο δύσκολο πρωτάθλημα της football league , ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία, σε αντίθεση με αυτά που ακούγονται για αρκετές ομάδες και κυρίως για κάποιες ιστορικές . Εκτός την μεγάλη χορηγία του κ. Γιαννακόπουλου, σε εξέλιξη βρίσκεται κι αυτή των κ. Δημήτρη και Γεωργίας Καλοειδή, ενώ ενεργό ρόλο με σημαντική θέση, παίρνει και η εταιρεία MAYFAIR του κ. Χρήστου, με τον οποίον έχει άμεση σχέση ο κ. Γεώργιος Πολολός.

Έτσι μείνει μονο η στήριξη του κόσμου (την οποία πλέον την θεωρώ δεδομένη) για να κλείσει μια ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς κανένα πρόβλημα, αγωνιστικό ή οικονομικό . Σήμερα μίλησα με τους παίκτες έναν προς έναν και το κλίμα ήταν θαυμάσιο. Στυλοβάτης της προσπάθειας μου ο κ. Γράφας».