Βαθμολογία

Αποχώρηση Παπακωνσταντίνου στην Σπάρτη

Παρελθόν αποτελεί από την θέση του τεχνικού διευθυντή της Σπάρτης ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικό του πρόβλημα και αποχώρησε από τους Λάκωνες.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παπακωνσταντίνου:

«Ύστερα από ένα προσωπικό μου πρόβλημα που προέκυψε αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα της Σπάρτης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Νικόλαρο για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα καθώς και την υπόλοιπη διοίκηση. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές το τεχνικό τιμ το ιατρικό επιτελείο και ιδιαίτερα το γιατρό της ομάδας Μάριο Τζωρτζάκη, τους ποδοσφαιριστές και όλο το προσωπικό για την συνεργασία μας. Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια να έχει υγεία και να έχει πάντα επιτυχίες».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση της πελοποννησιακής ομάδας στην οποία ευχαρίστησε τον πρώην πια τεχνικό διευθυντή για την συνεργασία που είχαν και του ευχήθηκε τα καλύτερα στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σπάρτης:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΕ, ευχαριστεί τον μέχρι σήμερα τεχνικό διευθυντή Σπύρο Παπακωνσταντίνου, για την άψογη συνεργασία μας, που είχε ως αποτέλεσμα την μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».