Βαθμολογία

Ροκάκης: «Μόνο ικανοποιημένοι μπορούμε να είμαστε...»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία του ΑΟΧ - Κισσαμικού στη φετινή αγωνιστική περίοδο εμφανίστηκε ο Αντώνης Ροκάκης. Μιλώντας την Πέμπτη (28/12) στη «Νέα Τηλεόραση Κρήτης», ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» είπε αρχικά: «Μόνο ικανοποιημένοι μπορούμε να είμαστε όσον αφορά στην πορεία της ομάδας. Άλλωστε ερχόμαστε από μία μεγάλη συνεργασία του Κισσαμικού με την ομάδα των Χανίων. Έγιναν πολλές αλλαγές, νέος χώρος όσον αφορά στο προπονητικό, νέοι άνθρωποι, άλλη ομάδα 100%.

Νομίζω ότι τα έχουν πάει καλά τα παιδιά, και το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές. Θα κάνουμε τον απολογισμό μας, τη διαβούλευση με το τεχνικό τιμ και προχωράμε». Από εκεί και πέρα, ανέφερε:

Για το τι θα κρατούσε και τι θα πετούσε από την έως τώρα πορεία της ομάδας: «Δύσκολα θα βρω κάτι να πετάξουμε. Νομίζω ότι μόνο να κρατήσουμε μπορούμε και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και στο κομμάτι του κόσμου που είναι κάθε μέρα και περισσότερος. Και αυτών των ανθρώπων που έχουν έρθει να υποστηρίξουν και σε διοικητικό επίπεδο όλη αυτή την προσπάθεια. Μας έχουν αγκαλιάσει πολύ όλο αυτό το διάστημα, οπότε τα περισσότερα αν όχι όλα είναι θετικά».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος και αν φοβήθηκε κάποια στιγμή: «Όταν έχεις υγιή σκέψη, όραμα και ο στόχος είναι καθαρός, δεν φοβάσαι ποτέ. Προχωράμε. Είμαστε στην αρχή μιας τεράστιας προσπάθειας που θα αναβαθμίσει το ποδοσφαιρικό κομμάτι των Χανίων. Κρίνουμε θετικό το αποτέλεσμα μέχρι τώρα, βλέπουμε μπροστά και προχωράμε».