Βαθμολογία

Καλαμαριά: Διπλή αποδέσμευση

Οι Πόντιοι ανακοίνωσαν τα «διαζύγια» με Βασιλειάδη και Μιλοσάβλιεφ. Η ανακοίνωση για Βασιλειάδη: «Αποδεσμεύθηκε σήμερα ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Στάθης Βασιλειάδης, προκειμένου να ενταχθεί σε άλλο σύλλογο όπου θα του δοθεί η ευκαιρία να αγωνίζεται σε επίσημους αγώνες. Γι’ αυτό ακριβώς και η ΠΑΕ του έδωσε την ευκαιρία να αναζητήσει ομάδα της επιθυμίας του. Τον ευχαριστούμε για την συμβολή του στον Απόλλωνα και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στον επόμενο “σταθμό” της καριέρας του».

Η ανακοίνωση για Μιλοσάβλιεφ: «Παρελθόν αποτελεί για τον Απόλλωνα από σήμερα ο Vladan Milosavjef, καθώς το συμβόλαιό του λύθηκε κοινή συναινέσει».

Επιστροφή στις προπονήσεις

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπήκαν ξανά από την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και με προπόνηση τακτικής, σε συνεργασίες που παράγουν φάσεις εκτέλεσης. Πρόγραμμα επανένταξης ακολουθεί ο Αλέξανδρος Βεργώνης κι εφόσον συνεχιστεί στους υπάρχοντες ρυθμούς η πρόοδος της αποθεραπείας του θα ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας την επόμενη εβδομάδα. Αντίθετα ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου εξακολουθεί να βρίσκεται σε πρόγραμμα αποκατάστασης.